Lukekaa myös AUTO,MOTOR UND SPORTia

4 kommenttia

Lukekaa myös kyseistä saksalaisjulkaisua,niin maailmankuva avartuu.Lehden vertailuissa on aina oikeat,jämäkät merkit keulassa ja toki saksalaiset tietää autoista enemmän kuin suomalaiset tai muu maailma ylipäätään.Saksalaiset keskittyköön autonvalmistukseen,suomalaiset vaikka halonhakkuuseen. :xmas:

  
 • Paska lehti, ainakin Ruotsin AMS. Luen mieluummin FIB Aktuellt, tai ainakin katon kuvat.  Ruotsin AMS:n toimittajillahan ei ole mitään kytköksiä Saksan autoteollisuuteen, no ei missään tapauksessa. Sveduhomppelit heittää noppaa siitä, kumpi voittaa tällä kertaa, BMW vai Audi. Mersuakin ne sorsii.  Lehti pitää lisäksi tilata, jotta pääsisi keskustelupalstalle ilmoittamaan mielipiteensä koko paska lehdestä.    
 • Stivax:

  Saksalaiset keskittyköön autonvalmistukseen,suomalaiset vaikka halonhakkuuseen. :xmas:
  Siinä onkin saksalaisilla oppia otettavana. Meillä melkein puolet hakatusta puusta käytetään energiaksi ja pääosin siksi ollaan uusiutuvan energian käytössä Euroopan kärkimaita. Saksa tulee kaukana perässä.

    
 • Saksalaiset keskittyköön autonvalmistukseen,suomalaiset vaikka halonhakkuuseen.

  Keskittyisivätkin! Eihän sieltä enää vuosikausiin ole tullut mitään kunnolista, pelkää rimpulaa alimitoitetuilla alustan osilla.
    
 • Suomessa sokeat tekevät harjoja ja Saksassa autoja? :xmas:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit