Uutta Mercedes-Benz W212 -sarjalaista ja Lottovoittoa odotellessa

4 kommenttia

Netissä pyörineissä "vakoilukuvissa" nykyisen Mercedes-Benz E-sarjalaisen seuraaja eli W212,on näyttänyt todella hyvältä,varsinkin perästä.Nyt ei muuta ku Lotto tai Veikkaus-voitto vetämään ja Mersu tilaukseen.Onko täällä muita W212-Faneja! Kaikissa meissähän asuu "sisäinen Mersumies",toiset ei vaan sitä tunnusta,toiset ei tiedosta...mutta onneks on meitä Mersu-uskovaisuuden levittäjiä! :innocent:

  
  • Noita kuviako tarkoitat:?

    http://www.autospies.com/news/Caught-In-The-Wild-The-2010-Mercedes-Benz-E-Class-25209/

    Eihän noista saa vielä naamion alta mitään selvää.



    Mutta uusi VW Passat CC on aika tyylikkään näköinen ja muistuttaa paljon Mersun CLS:ää. Miksei Passatista tehty jo alunperin tuon näköistä?

    http://www.vwvortex.com/artman/publish/volkswagen_news/article_2189.shtml



      
  • Auto-motor und sport'issa no 26/2007 oli kuvia uutuudesta. Lienevätköhän jo valmistukseen menevästä versiosta? Noiden kuvien perusteella kyllä nykyinen E on mielestäni paremman näköinen, suorastaan "muotovalio" eritoten sisämuotoilultaan.

    Olen samaa mieltä kuin Stivax; peräpää on paremman näköinen. Mutta niinhän on uuden C-sarjalaisenkin (sedan)kohdalla.

      
  • Uskoisin,että uuden E-sarjalaisen sisämuotoilu tulee olemaan erilainen kuin Auto,Motor und Sportin kuvissa,vaikutti jotenkin joltain "hämäys"-kojelaudalta,kaikille "Autopaparazzeille"

    Stivax kiittää vastauksista ja lopettaa tämän huumoripohjaisen Mersun mainostamisen,ettei niin monelle ei-Mercedes-miehelle tulisi paha mieli tai menisi herne nenään.Lopuksi,kokeilkaa Mercedeksiä,niin tulette hyvälle tuulelle!

      
  • Tuosta mersusta en niinkään ole kiinnostunut mutta toi uus Passat näyttää kyllä todella hyvältä mielestäni (vaikka en vokkelomiehiä olekkaan).

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit