.

5 kommenttia
 • Selitys audin huonolle sijoittumiselle ei ole yllätys,bmw on mielestäni selvä kingi tuossa joukossa. Muut autot ovat tasaväkisiä. Audilla tuo diiaseli on vanha laiska ja iso.ei nykypäivää.....ihme että se on vielä valikoimassa.

    
 • AMS testaajat tykkäävä joko audin ominaisuuksista tai sitten audi on hoidellut voitelun parhaiten. Nythän otsikossa viitattu testi on UK:n poikien tekemä, heillä on tunnetusti eri mietymykset. Ja kuten sanottua, marginaalit näiden autojen väliillä ovat loppujen lopuksi hyvin pienet. Ja on melko varmaa että kun taas joskus noita autoja testataan, järjestys on eri.

    
 • alfred100:

  AMS testaajat tykkäävä joko audin ominaisuuksista tai sitten audi on hoidellut voitelun parhaiten. Nythän otsikossa viitattu testi on UK:n poikien tekemä, heillä on tunnetusti eri mietymykset. Ja kuten sanottua, marginaalit näiden autojen väliillä ovat loppujen lopuksi hyvin pienet. Ja on melko varmaa että kun taas joskus noita autoja testataan, järjestys on eri.
  Tämä osoittaa taas kerran vain sen että jokaiselle löytyy se testi jossa se "totuus" on :smile:

    
 • Tämä osoittaa taas kerran vain sen että jokaiselle löytyy se testi jossa se "totuus" on
  Ja hyvä näin, kaikki saavat ajaa testivoittajilla. Kaikilla hyvä mieli ja kaikki ovat tyytyväisiä ostokseensa.

    
 • :lol: Tietty meillä ittekullakin on, eri "uskollisuuksia", ja autohan on tunnetusti varsin monelle meille se "pyhin lehmä"! ja jos joku on tuon uskomukseni kanssa eri mieltä, niin... Toinen tykkää tummasta, toinen vaaleasta, jne

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit