Mini Clubman farmari farmarikäyttöön

9 kommenttia

Ajattelin vaihtaa nykyisen Volvo V50 farmarini Mini Clubman farmariin. Olen muutoin tyytyväinen autoon mutta kun se on liian pieni.Plussat ja miinukset ? Hankintahinta lienee passeli tuon kokoiselle autolle 34.000 euroa.Kannattaako lisävarusteisiin ruksata Pepper-paketti vaiko Chili-paketti ?Onko merkitystä sillä että Mini oli Amerikassa JD Powerin tutkimuksessa toiseksi huonolaatuisin auto, 100 autossa oli 163 vikaa.Tuossa vielä kuva autosta.http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Mini/Spy/Clubman/mini_clubman_main_1.jpg

  
 • Onkos tuo Mini suurempi? :open_mouth:

    
 • andertz:

  Ajattelin vaihtaa nykyisen Volvo V50 farmarini Mini Clubman farmariin. Olen muutoin tyytyväinen autoon mutta kun se on liian pieni.

  Plussat ja miinukset ? Hankintahinta lienee passeli tuon kokoiselle autolle 34.000 euroa.

  Kannattaako lisävarusteisiin ruksata Pepper-paketti vaiko Chili-paketti ?

  Onko merkitystä sillä että Mini oli Amerikassa JD Powerin tutkimuksessa toiseksi huonolaatuisin auto, 100 autossa oli 163 vikaa.

  Tuossa vielä kuva autosta.

  http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Mini/Spy/Clubman/mini_clubman_main_1.jpg
  Hei mulla olisi vähän käytetty erittäin hyvin varusteltu Mini Clubman S myynnissä:wink: On mainio peli ja huippu kiva ajaa!

    
 • Se voi olla ettei Mini sovellu kuskille, joka on "large" sivusuunnassa. En ole tosin kokeillut ahtautumista täysissä talvivaatteissa po. autoon.  Ajettavuus kuulemma sinänsä erinomainen tuossa autossa, kaikki on kehuneet.

    
 • andertz:

  Se voi olla ettei Mini sovellu kuskille, joka on "large" sivusuunnassa. En ole tosin kokeillut ahtautumista täysissä talvivaatteissa po. autoon.

  Ajettavuus kuulemma sinänsä erinomainen tuossa autossa, kaikki on kehuneet.
  KYllä Miniin mielestäni mahtuu oikein hyvin. Olen itsekin 100kg/187cm eikä mitän ongelmia ole mahtua autoon hyvin:smile:  Tosin pilkkihaalareissa en ole kokeillut.

    
 • Myönnän että liikutaan taas alueella, josta minä en ymmärrä mitään. Että siis joku täysjärkinen voi maksaa moisesta käppänäautosta 34 tonnia, kun sillä rahalla saa jo ihan oikeitakin autoja....ei helevetti..... :lol: :tongue: :wave:

    
 • Tuohan on ns. kulttiauto, josta "käppänät" ei ehkä vielä ymmärrä tarpeeksi ?

    
 • Ajattelin vaihtaa nykyisen Volvo V50 farmarini Mini Clubman farmariin. Olen muutoin tyytyväinen autoon mutta kun se on liian pieni.
  Millä mittarilla clubman on isompi kuin V50. Onhan V50 kyllä melkoinen farmarin pienoismalli, mutta tuskin asia muuttuu miksikään tuossa clubmanissa.

    
 • Ajatuksena oli tuontiauto kakkosautoksi mahdollisimman pienillä veroilla, ja Minillä on semmoinen malli, jossa päästöt ovat vain 104 g/km. Katso kaikkein alin linkki.  Tuon toisen linkin mukaan Mini-farmaria saisi päästöillä 109 g/km. Ilmeisesti aika tuore malli kai.  http://www.mini.se/se/sv/mini_cooper_d_clubman/index.jsp  Yksi hyvä vaihtoehto on kai myös Seat Ibiza Ecomotive, päästöt alla 100 g/km.  Kyllähän tuota kakkosautonkin kokopuolta on pakko miettiä, jos paino on yli 100 kg laihdutettuna, siis kuskin.  http://www.green-car-guide.com/categories/About-Green-Cars/The-Top-10-Green-Cars/

    
 • Ammattilainen:

  Myönnän että liikutaan taas alueella, josta minä en ymmärrä mitään. Että siis joku täysjärkinen voi maksaa moisesta käppänäautosta 34 tonnia, kun sillä rahalla saa jo ihan oikeitakin autoja....ei helevetti..... :lol: :tongue: :wave:
  HEh ja mikä tekee Ministä käppänäauton - koko:wink: Mun kriteereillä 35 tonnilla sai eniten rahalle vastinetta kun laittoi kriteeriksi sporttisen ajettavuuden, laadun ja tehokkaan, mutta vähäpäästöisen moottorin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit