Uusi Audi A4

5 kommenttia

Mitenköhän ovat Audilla onnistuneet uuden A4:n valojen osalta?Edellisessä mallissahan oli erittäin hyvät lyhyet Xenonit. Minusta ehkä yhdet markkinoiden parhaista, no ainakin top 3:ssa. Pitkät valot Xenoneina taas saa aminulta rvosanan 4-.Mielenkiinnolla odotan (ja toivon...)olisiko snadisti uudistettujen keulan ja valojen myötä saatu huima parannus piiiiitkiin valoihin ja pidettyä lyhyet valot yhtä hyvinä kun ennenkin.

  
 • onneksi on katuvalot keksitty niin ei ole mitään väliä mitkä tuikut siellä keulalla on :tongue:

    
 • No suatana ko tiällä tosi-suomessa :wave: ei oo vielä katuvaloja ihan joka katuloille kerenny meän kylän isännät laittaa ....  Pittää kuulemme ekana johkin köyhäin-suomeen eli jonnekkii kehä 3:n sisäpuolele niitä valoja laittoo jotta köyhät näkkee kottiinsa männä... Sielä kuulemma suattaa assuu jopa 200 köyhää saman katon allan. Tiällä meillä on kyllä jokkaisella oma torppa.

    
 • Eiköhän ne pitkät ole ihan samanlaiset tuikut kuin tähänkin asti. Viimesukupolven Golffissa oli pirun hyvät tuplaksenonit, joten osaamisesta se ei jää kiinni. Ovat vaan päättäneet että kaikenlaiset kaarrevalot ym. kikkailut ovat oleellisempia kuin pitkä kantama. Paska päätös.

    
 • GTamv:

  onneksi on katuvalot keksitty niin ei ole mitään väliä mitkä tuikut siellä keulalla on :tongue:


  Ei olekaan, kunhan vain hehtaari, mieluummin kaksi, auton edessä on tasaisesti ja kirkkaasti valaistu.  Mutta jos ei järki riitä oikeiden valojen tekemiseen, on toki parempi tehdä edes kunnon lähivalot. Audin keulasta suorastaan puuttuu jotain, ellei lisävaloille varattuun paikkaan säleikön eteen ole asennettu mitään valoneuvoa.

    
 • Taitaa olla nykyään ettei muut kuin xenonit kelpaa ja nekin kääntyvinä ja muuntuvalla kuviolla??? Lisävaloja nuo ei kaipaa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit