Miten jenkeillä on varaa?

12 kommenttia
 • Jenkit nyt ei tunnetusti kansana ole olleet se penaalin terävin kynä.... :lol:

    
 • Yhdysvallat on maailman suurin talous- ja sotilasmahti, jonka kulttuurin vaikutus näkyy lähes jokaisessa maailmankolkassa. Aika hyvin kansakunnalta, jonka sanot olevan tyhmä. Ihan villinä arvauksena veikkaan, että pidät myös ruotsalaisia ja venäläisiä tyhminä. Niin, ja ruotsalaisia tietysti myös homoina.

    
 • ik95:

  http://www.bmwusa.com/standard/content/vehicles/2011/m/1seriesmcoupe/default.aspx


  Onko toi kalliimmpi USA:ssa kuin Saksassa tai muissa matalan autoveron eurooppalaisissa maissa?

    
 • Lefa:

  Yhdysvallat on maailman suurin talous- ja sotilasmahti, jonka kulttuurin vaikutus näkyy lähes jokaisessa maailmankolkassa. Aika hyvin kansakunnalta, jonka sanot olevan tyhmä. Ihan villinä arvauksena veikkaan, että pidät myös ruotsalaisia ja venäläisiä tyhminä. Niin, ja ruotsalaisia tietysti myös homoina.
  Huomaa että joku on amerikan ystävä :hug:

  ....ja mitä ruotsalaisiin tulee, niin you said it, not me.....    
 • www.bmw.de kertoo 1M:n hinnaksi 50.500€, joka on Forexin mukaan 67 876,34 USD. Minkälaiset varusteet ja verot liittyvätkään kummanikin maan hintoihin?? Saksassa varmaankin tällaiset isomoottoriset mallit nauttivat korkeammista veroista jo myyntivaiheessa.

    
 • Kova on hintapyyntö Suomessakin, vakiovarustein 74 770 euroa.  Voi peilata vaikka siihen, että Nissanilta saa 330 hv oikean urheiluauton hintaan 59 391 euroa. Merkki maksaa bemarissa...  Nopeahan tuo bemari saattaa olla. On vain muotoilutaan niin toivottoman surkea auton kuvatus, että saa lähinnä itkemään. Mukamas coupe? Kuka ihme keksi tehdä tuollaisen kaksiovisen surullisen näköisen sedanin.

    
 • Tämän nimi on understatement.

  Se on sofistikoitu ilmiö jonka ymmärtäminen vaatii syvällistä pohdintaa.

    
 • Ammattilainen:

  Jenkit nyt ei tunnetusti kansana ole olleet se penaalin terävin kynä....


  Jos kansakunnan älykkyystaso on suoraan verrannollinen autojen hintatasoon, niin Suomessa taitaakin asustaa poikkeuksellisen fiksua väkeä. Noista kommenteista saa kyllä vähän toisenlaisen kuvan... :confused:  simppa:

  Nopeahan tuo bemari saattaa olla. On vain muotoilutaan niin toivottoman surkea auton kuvatus, että saa lähinnä itkemään. Mukamas coupe? Kuka ihme keksi tehdä tuollaisen kaksiovisen surullisen näköisen sedanin.

  Chris Bangle? Tai alkuperäinen idea varmaankin syntyi jonkun muun päässä.  Onhan se kieltämättä aika haastavaa yrittää tehdä noihin mittoihin linjakas coupé-kori, jos takapenkillekin jonkun täytyisi mahtua. Omaan silmään 3-ovinen E81 näyttäisi jotenkin sopusuhtaisemmalta.  Mutta ratin takana 1M Coupé saattaisi kyllä tuoda hyvinkin leveän hymyn naamalle. :sunglasses:

    
 • Lefa:

  Yhdysvallat on maailman suurin talous- ja sotilasmahti, jonka kulttuurin vaikutus näkyy lähes jokaisessa maailmankolkassa. Aika hyvin kansakunnalta, jonka sanot olevan tyhmä. Ihan villinä arvauksena veikkaan, että pidät myös ruotsalaisia ja venäläisiä tyhminä. Niin, ja ruotsalaisia tietysti myös homoina.
  No, eihän minkään maan kansalaisia voi kovin mahdottomasti yleistää. Eikä viisautta vaikuta mitata lompakon paksuudella. :smile:  Rahathan aasianmaihin ovat jo menneetkin, myös jenkkien julkinen ja yksityinen sektori pyörii paljolti sieltä tulevalla velkarahalla, joka nähtiin tuosta, kun idässä löydään rahahanoja kiinni, on jenkit polvillaan.  No ei siinä, Amerikkalaiset ovat omanlaisensa kansa kuten kaikki muutkin, ollenkaan ottamatta kantaa niiden viisauteen. Monissa asioissa varmasti edelläkävijöitä, toisissa asioissa taas vähän jälkijunassa, riippuen ihan tarkasteltavasta asiasta. Arvomaailmasta olen ehkä hieman eri mieltä heidän kanssaan.  En kyllä täysin ymmärrä aloitustakaan? Suomessahan autot maksaa paljolti korkeiden verojen vuoksi. Vai, tarkoitatko huonompaa ostovoimaa? :smile: Yksilötasolla se korjaantunee tekemällä töitä tai alkamalla yrittäjäksi?

    
 • Yksi käsittämättömämpiä ilmiöitä on amerikkalaisten aliarviointi etenkin vihervasemmistoon kallistuvan pisakoulutetun eurohenkisen tsuhnaälymöstön taholta. Niin kuin yllä.

  Voivoi. Nyt ne tyhmät paksut amerikkalaiset on menneet ja tuhonneet tsuhnalandian maailman edistynemmän tietoyhteiskunnan kun menivät 2007 tekemään sen iPhonen ja se Googlekin vielä. Ja iPad 2.0 heti kun tsuhna sai läppärin valmiiksi.

  Mikseivät jenkit odota vuoteen 2013 että tsuhna ehtii oman rihvelin valmiksi.

  Monella tsuhnalla on tosin niin kova torjunta päällä eikä se huomaa missä mennään. Niinkuin 1990 neukkulan hajotessa (korrekti käsite tälle tsuhnalandiassa "pankkikriisi", muualla kylmän sodan lopun riemujuhla) tsuhnaälymöstö viimeisena vannoi sen nimiin.

  Eurooppa kukoisti 200 vuotta Amerikan ja Asian välissä nyt se on sinne litistetty tai jos luopuu Mercatorin projektiosta Eurooppa onkin periferia ja tsuhnalandia pelkkä piste sen reunalla.

    
 • FARwd:

  Ammattilainen:
  Jenkit nyt ei tunnetusti kansana ole olleet se penaalin terävin kynä....

  Jos kansakunnan älykkyystaso on suoraan verrannollinen autojen hintatasoon, niin Suomessa taitaakin asustaa poikkeuksellisen fiksua väkeä. Noista kommenteista saa kyllä vähän toisenlaisen kuvan... :confused:

  simppa:
  Nopeahan tuo bemari saattaa olla. On vain muotoilutaan niin toivottoman surkea auton kuvatus, että saa lähinnä itkemään. Mukamas coupe? Kuka ihme keksi tehdä tuollaisen kaksiovisen surullisen näköisen sedanin.
  Chris Bangle? Tai alkuperäinen idea varmaankin syntyi jonkun muun päässä.

  Onhan se kieltämättä aika haastavaa yrittää tehdä noihin mittoihin linjakas coupé-kori, jos takapenkillekin jonkun täytyisi mahtua. Omaan silmään 3-ovinen E81 näyttäisi jotenkin sopusuhtaisemmalta.

  Mutta ratin takana 1M Coupé saattaisi kyllä tuoda hyvinkin leveän hymyn naamalle. :sunglasses:
  Mielestäni kokoa on tuosta katastrofista paha syyttää. Ainakin omaan silmään 1-sarjan coupe on rumimpia autoja, mitä markkinoilla on saatavilla. En tiedä kuinka pahasti silmien pitää harittaa, että piirtää jotain tuollaista. Urheilullisuus on noista linjoista kaukana vaikka muista ominaisuuksista sitä löytyykin  Itse en ikimaailmassa ostaisi tuon näköistä autoa. Mielummin vaikka 335i coupe. On varmasti hitaampi, mutta tyyliä on valtavasti enemmän. Ehkäpä muut eivät ole näin turhamaisia.  Taikka sitten suuntaisin nipponkauppaan ja ostaisin 370Z:tan. Onhan sillä hiukan teiniauton maine ja eihän sekään muotoilultaan ole mikään napakymppi, mutta muilta ominaisuuksiltaan aika verraton peli.

    
 • simppa:


  Taikka sitten suuntaisin nipponkauppaan ja ostaisin 370Z:tan. Onhan sillä hiukan teiniauton maine ja eihän sekään muotoilultaan ole mikään napakymppi, mutta muilta ominaisuuksiltaan aika verraton peli.
  Eikä tarvii näyttää ettei oma riitä :lol:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit