Peugeot 4008 ja Citroen C4 Aircross

3 kommenttia

Tervehdys,



Uusi Mitsubishi ASX:ään (www.mitsubishi.fi/asx) perustuva Peugeot 4008 (http://www.peugeot.com/en/news/2012-(1)/02/17/peugeot-4008--le-suv-4x4-qui-allie-robustesse-et-style.aspx?count=1&filterBy=1&page=1) kiinnostaa. Tätähän tullaan myymään myös Citroen C4 Aircross -nimellä (http://www.citroen.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/citroen/C4/aircross/#/fi/ajankohtaista/uutiset/citroen/C4/aircross/). Noista ehkä Peugeot miellyttää enemmän muotoilultaan.



Työnantajani työsuhdeautopolitiikassa päästöraja on 130g/km, Mitsu ei ole sallittu merkki ja neliveto kiinnostaisi. Siksi nämä ranskalaismallit ovat mielenkiintoinen lisä nyt, kun autonvaihto lähestyy. Nelivetona 1.6HDI-koneella päästöt ovat 129g/km. Käsittääkseni ainakin Pösö esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa ja tullee myyntiin toukokuussa.



Onko jollain jo parempaa tietoa esim. hinnoista ja varustelusta? Saakohan 1.6HDI:n yhteyteen polttoainekäyttöistä lisälämmitintä, muistaakseni esim. 508SW:ssä ei saa ekomoottorin yhteydessä.

  
  • Viimeisimmät tiedot näyttävät siltä, että Citroen C4 Aircross tulisi Suomeen syyskuussa. Peugeotin tulo ei ole varmistunut.

    Mielenkiintoinen varuste on peruutuskamera, ainakin peräkärryn kiinnityksessä luulisi olevan avuksi.

      
  • Minun mielenkiinto lopahti kun sitikkaa ei saa automaatilla varustettuna.

      
  • Nykyinen auto on automaatti, mutta päästörajan vuoksi joutuu tekemään valintoja...

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit