Volvo

13 kommenttia

Minun seuraava autoni on Volvo v40 uusin versio 2013

  
 • Onnea. Auto on melko tyylikkään oloinen.

    
 • kiva kun ilmoitit

    
 • Eiköhän kaikki tästä lähtien ilmoiteta kun mieleen joulahtaa vaihtaa autoa!  Asiasta kukkaruukkuun, eihän v40 ole vielä liikkeissä koeajettavina?

    
 • DaViega:

  eihän v40 ole vielä liikkeissä koeajettavina?
  Kylläpä se taitaa olla.  Ja Jaakolle onnitteluja oivasta valinnasta.

    
 • Tähän ketjuunhan voisivat kaikki laittaa ilmoituksen, kun vaihtavat autoa:  Sepä hyvä. Itsekin todennäköisesti ensi viikolla laitan uuden auton tilaukseen.

    
 • http://www.zigwheels.com/news-features/special-coverage/mahindra-reva-nxr-at-2012-delhi-auto-expo/11305  Minä vaihdan tällaisen heti kun maahantuonti käynnistyy....eli ei varmaan koskaan.

    
 • vok:

  DaViega:
  eihän v40 ole vielä liikkeissä koeajettavina?


  Kylläpä se taitaa olla.

  Ja Jaakolle onnitteluja oivasta valinnasta.
  Syyskussa tulle koeajettavaksi. Kävin jokunen päivä sitten Espoon Biliassa ja siellä on kyllä uusi V40, mutta vielä piilossa. Pääse kyllä potkimaan renkaita kunhan osaa kysyä :smile: Yhden näin liikenteessä mutta se oli varmaan maahantuojan kappale joka on esim. TM:n koeajossa.    
 • Tapsa kävi katsomassa ja koeistumassa elokuussa tuollaisen V40 Volvon.  Myyjä kertoi, että se korvaa C30:n ja V50:n.

  Toisaaltaan sääli, koska V50 oli kuitenkin jotenkin 5 istuttava ja tämä uusi S40 ja V40 on vain nelipaikkainen.  Kontti tuossa V40 Volvossa näytti äkkiä vilkaisten saman tyyppiseltä, kuin C30:ssä.  Miksi V40?

    
 • Istahdin moisen rattiin venemessuilla äskettäin. Istahdin myös takapenkille. Kun olen noin 185cm pitkä, kattokosketus on ihan jopa "ihonmyötäisellä" kuontalollani havaittavissa.  Laadun tuntua oli ilmassa. Itseäni kovasti kiehtoo nyt hiljaiset pienet premiumautot, siis moottoritienopeuksissa. Pitäisi päivittää edellinen kakkosauto rengasmelultaan hiljaisempaan. (Sillä kun joutuu itsekin välillä ajelemaan.) Kun V40, uusi A Mersu, sekä uusi Audi A3 on koeajettavissa, niin sitten tiukka nelikko testiin: Audi A3, MB A, V40, BMW 1.

    
 • Jaakko...,

  olet valinnut superturvallisen auton.

  Katso tänään julkaistut turvatestit.

    
 • Infiniti miäs:

  Laadun tuntua oli ilmassa. Itseäni kovasti kiehtoo nyt hiljaiset pienet premiumautot, siis moottoritienopeuksissa. Pitäisi päivittää edellinen kakkosauto rengasmelultaan hiljaisempaan. (Sillä kun joutuu itsekin välillä ajelemaan.) Kun V40, uusi A Mersu, sekä uusi Audi A3 on koeajettavissa, niin sitten tiukka nelikko testiin: Audi A3, MB A, V40, BMW 1.
  Testiä odotellessa voi tutkailla vanhoja mittaustuloksia:  >> TM:n melumittaustuloksia täältä <<

    
 • Ainiin Penteles tämä lista, nyt muistankin! Olipas kattava. Edullisimmasta päästä hiljaisin keskikokoinen auto näyttäisi olevan BMW 320d sedan, ja tämähän ei ole enää uusin korimalli.

    
 • Poikkesin eilen paikallisessa moniautuliikkeessä.

  B-Maxia ajattelin vilkaista. Eipä vielä ollutkaan.

  Ja sitten V-nelikymppistä, joka olikin tietty.

  185-pituiselle oli edessä ihan hyvin tilaa ja yllättäen myöskin takana sopi istumaan selkä suorassa. Oli jopa pään yläpuolella tilaa. (No meitähän on eri rakenteisia, samanpituisia.)

  Tavaratilaa ei kovin paljoa, pienelle tarpeelle.

  Kojelaudassa oli jotain outoa, se ei istunut silmään.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit