Mersun ostajat keskimäärin 57 - vuotiaita Amerikassa

6 kommenttia

Amerikassa Mersun CLA:n ostajat ovat keskimäärin 46-vuotiaita.Mersun C-sarjan ostajat ovat keskimäärin 54-vuotiaita.Mersun koko brändin ostajien keski-ikä on 57 vuotta.http://www.leftlanenews.com/mercedes-cla-helps-snatch-crown-for-best-selling-us-luxury-brand.html

  
 • Mikäs tässä nyt oli pointtina? Eli oliko luvuissa mielestäsi jotain yllättävää, vai mitä halusit kertoa?

    
 • Ajattelija2013:

  Mikäs tässä nyt oli pointtina? Eli oliko luvuissa mielestäsi jotain yllättävää, vai mitä halusit kertoa?
  No onhan se aika yllättävää että ostajat ovat noin vanhoja. Esimerkiksi Audilla on nuorekkaampaa markkinointia, toimittivat autot Real Madridin futisjoukkueelle.  http://www.caradvice.com.au/262355/audi-supplies-cars-to-real-madrid-cristiano-ronaldo-grabs-rs6-avant/  Toinen "yllättävä" seikka on se että Mersu CLA on Amerikassa ihan taviksen hintainen, alkaen 30.000 dollaria.

    
 • Tilauksessa on ensimmäinen Meseni. Luovutus ensi vuoden huhtikuulla olevan syntymäpäivän aikoihin, jolloin täytän 52 vuotta.

  Onko Mese vanhojen kulkine? On se.    
 • Derrick:

  Ajattelija2013:
  Mikäs tässä nyt oli pointtina? Eli oliko luvuissa mielestäsi jotain yllättävää, vai mitä halusit kertoa?


  No onhan se aika yllättävää että ostajat ovat noin vanhoja.

  Toinen "yllättävä" seikka on se että Mersu CLA on Amerikassa ihan taviksen hintainen, alkaen 30.000 dollaria.
  No eipä tuo ainakaan itselleni mikään yllätys ollut. Minkä tahansa keskihintaista kalliimman merkin ostajat ovat varmasti keski-iältään melko "vanhoja", nuremmilla kun niihin on harvemmin varaa. Tämän lisäksi Mersu on aina näihin päiviin asti ollut melko konservatiivinen merkki. Kuten nähdään, CLA on nuorentanut keski-ikää ja Mersun uudet mallit vaikuttavat siltä, että tämä trendi jatkuu.  Katsohan hieman muiden autojen hintoja USA:ssa, niin ei tuon CLA:n hinta enää niin halpa ole. En nyt muista tarkkaan mitä joku V8 Camaro vaikka maksaa, mutta suhteessa Suomen hintaan se on lähes ilmainen.

    
 • Tuohan on hyvä uutinen, koska se merkitsee, että aivan pian saan vaihtaa Cee Mersuni isompaan aikuisille tarkoitettuun malliin :smile:

    
 • 740 GLE:

  Tuohan on hyvä uutinen, koska se merkitsee, että aivan pian saan vaihtaa Cee Mersuni isompaan aikuisille tarkoitettuun malliin :smile:
  Olikos jossain kerrottu minkäikäisenä saa ostaa CLS mallin? Vähän oon miettinyt, mutta olenko riittävän aikuinen jo. Viiskymppiä lähestyy jo horisontissa..

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit