Automaailman pahimmat flopit listattu. VW-konserni hyvin edustettuna.

6 kommenttia
 • Tekee kuitenkin kovaa tulosta.

    
 • "Hyvin vastaanotettu" Saab myi viime vuonna 31 (kolmekymmentäyksi) autoa. Miksi eivät autolehdet ja Taloussanomat julkista tätä riemusanomaa? Onko saabisteja toimituksissa?

    
 • On todella tyylikäs.Autonäyttelykuvissa.

    
 • Aika puutteellinen listaus flopeista.



  Amerikkalaisen sijoitustutkimusyhtiön mielestä siis amerikkalaisessa autoteollisuudessa ei ole tehty floppeja, vaikka ko. maan kaikki oma autoteollisuus olisi Fordia lukuunottamatta ajettu alas ilman veronmaksajien apua muutama vuosi sitten. Ja Fordikin keikkuin konkurssin partaalla aiemmin.



  Mielenkiintoista olisi tietää mistä tuo johtui, jos mallit kerran eivät olleet floppeja. Ne eivät vaan sitten muuten myyneet tai kannattaneet?

    
 • andertz:

  Tekee kuitenkin kovaa tulosta.




  Ei mikään ihme, kun miettii, kuinka monta kertaa päivässä Kÿntteri hokee teeveessä makuuhuoneäänellä rakastavansa Autoja. Äkkiähän siinä ihastuu.



  Sitä mä vaan olen ihmetellyt että kuinka se sama jässi on saanut tungettua itsensä Ooppelinkin mainokseen sanomaan täsmälleen saman asian?! Aivan kuin VW olisi kaapannut Opel-raukan mainoksen loppuosan omaan käyttöönsä...



    
 • Tämän otsakkeen alle sopii Iltasanomien juttu automaailman viidestä pahimmasta flopista ja yhdestä päinvastaisesta arviosta.



  http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288722347775.html?pos=ksk-trm-digi-nenos



  Flopit: VW Phaeton, Ford Scorpio, Hyundai Genesis Coupé,

  Citroën C3 Pluriel ja Honda HR-V.

  Phaeton ja Scorpio ovat malliesimerkkejä siitä kuinka vaikeaa on yrittää tunkea isojen premium-autojen markkinoille. Genesis Coupe taas on esimerkki siitä kuinka vaikeaa on yrittää tunkea urheilullisten coupé-autojen markkinoille ylihintaisella halpatuotteella.



  Päinvastainen virhearvio on Ford Mustang, joka on malliesimerkki siitä miten yksinkertainen, hyvännäköinen ja halpa perusauto voi olla odottamaton menestys, kun sille on oikeanlainen sosiaalinen tilaus.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit