Tutkimusten mukaan nettitrollit ovat usein narsistisia, häikäilemättömiä ja sadistisia

1 kommentti

Tuossa juttu siis kokonaisuudessaan luettavaksi.



http://www.iltalehti.fi/digi/2014021618044368_du.shtml



Lisään tähän vielä että nettitrolli kärsii usein jonkinmuotoisesta persoonallisuushäiriöstä, joka on geeniperäistä. Geenit on annettu henkilön syntymän yhteydessä.



Nettitrollin ylin tavoite täyttyy, kun hän saa kirjoituksilleen niin sanottuja peesaajia. Ja kun syntyy sekasortoa. Trollaaja on myös henkilö, joka tyrkyttää näkemyksiään usein varsin puutteellisin perustein.



Yllä esitettyjen tunnusmerkkien valossa jokainen voi yrittää päätellä kuka on niin sanottu nettitrollaaja.



Lisään tähän vielä sen havainnon, että menestykseään työelämässä ihmisen on mahdollisesti oltava jossain määrin psykopaatti tai narsistinen.



http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=20142319&c=mobile&rss=mob



Ote tekstistä:



"Psykopaatit, tai psykopaattisia tendenssejä omaavat henkilöt, ovat tutkimusten mukaan yliedustettuja yritysten hallituksissa. INSEAD-yliopiston tutkija Manfred Kets de Vriesin mukaan psykopaattisen henkilön luonteenpiirteet sopivat erinomaisesti nykypäivän nopeasti toimiviin organisaatioihin.



Heidän charminsa, kykynsä johtaa harhaan sekä pakonomainen tarpeensa hakea elämään jännitystä muodostavat erittäin tehokkaan paketin, de Vries kirjoittaa artikkelissaan."



Näin ollen keskuudessamme liikkuu henkilöitä psykopaattisin ja narsistisen piirtein, vaikka muodollisesti ottaen ovat terveitä.

  
  • On ne yliedustettuina politiikassakin.



    Tieliikenteessä aika helppo havaita noita, vaikka usein ne sekoittuvat siellä niihin, jotka hölmöilevät esim. roiskimalla kuraa ohituksen jälkeen toisen päälle ihan ajattelemattomuuttaan.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit