Moottoripyöräilijöillä liian suuret aivot

5 kommenttia

Viime kesänä Hakanieman torin kohdalla moottoripyöräilijä keulii rajua ylinopeutta, huomaa punaiset valot liian myöhään, yrittää jarruttaa, mutta ei onnistu ja ajaa kovalla vauhdilla suojatien yli päin punaisia - onneksi kukaan ei jää alle.

Eilen Tikkurilassa: moottoripyöräilijä keulii iltapäivällä muun liikenteen seassa, ylinopeutta 40:n rajoituksella ehkä 100%.

Viime viikolla moottoripyöräilijä lähtee ohittamaan edellään ajavaa autoa, kun olen tulossa vastaan. Raju kiihdytys, pyörä heittelehtii, mutta onneksi kuski loppujen lopuksi saa pyörän hallintaansa eikä lennä tuulilasistani sisään.

Kaksi viikkoa sitten vastaantuleva moottoripyöräilijä keulii valoista lähtiessään, ei hallitse pyöräänsä ja ohittaa autoni vasemman kyljen edelleen keulien n. 20 cm:n etäisyydeltä.

Toukokuun alussa Tapiolan liittymästä Länsiväylälle tuleva moottoripyöräilijä keulii kiihdytyskaistalla n. 100 metriä reipasta ylinopeutta.

Turhan monen moottoripyöräilijän aivot eivät mahdu mukaan, kun kypärä puristuu päähän.

  
 • Mielestäni suurin osa moottoripyöräkuskeista ajaa fiksusti mutta on pieni motoristijoukko jotka pilaavat kaikkien moottoripyöräkuskien maineen.
  Yleensä hurjastelijat jotka näkee ovat taitamattomia kuskeja jotka pyrkivät toteuttamaan itseään. Ja haluavat kilpailla muiden tiellä liikkujien kanssa koska he eivät uskalla kilpailemaan oikeita moottoripyöräilijöitä vastaan radalle.

    
 • Eipä tuosta kannata liikaa murehtia... Luonto korjaa kyllä heikot pois. Kevään saldo on sellainen, että jo nyt on toistakymmentä hurjapäätä vähemmän liikenteessä riesana. Toisaalta kaikki taisivat olla autoilijoita, mutta kaikki aikanaan.. :wink:

  Vakavasti ottaen, liikenteen seassa temppuilu ja kaahailu on vihoviimeistä hommaa. Sen kun tekevät mitä vaan klo 4 aikaan yöllä korvessa, jossa ei ole muita, mutta muiden terveyttä ei saa vaarantaa ikinä. Ei kiinnosta pätkääkään jos pari nuorta miestä tappaa itsensä kaahatessaan, mutta se pistää sylettämään jos sivullisista tulee uhreja.

  [Thorgen muokkasi tätä viestiä 06.06.2004 klo 13:42]
    
 • taitaa mopopojat oikein jahdata herra byrokraattia, kun meinaavat joka kerta herran ollessa liikenteessä ajaa kyljestä sisään. :tongue:

    
 • No ei nyt onneksi ihan joka kerta, koska lähden päivittäin muutaman kerran liikenteeseen ja tuossa avausviestissäni n. vuoden ajalta vain kaksi kertaa, kun tuhmat pärinäpojat ovat yrittäneet tunkea ajoneuvooni vauhdissa sisälle. Mutta siinäkin on kaksi kertaa liikaa.

    
 • Mopopojat eivät osaa liikkenesääntöjä (kovinkaan usein). :frowning:
  Mutta onneksi mopot ei kulje kovaa. :smile:
  Mutta jos ne virittää kulkemaan yli satasta... :frowning:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit