UFO:jen todellisuus vahvistettaneen

9 kommenttia

http://www.indiadaily.com/editorial/01-06a-05.asp

Intiassa jo muutamat sotilasviranomaiset ja poliitikot ovat vahvistaneet, että maapallon ulkopuolinen äly on ottanut yhteyttä Intian hallintoon. Tietyillä alueilla Intiassa UFO:t ovat jo jokapäiväisiä näkyjä samalla kun sotilaat vartioivat alueita, joiden yllä näitä ilmiöitä nähdään.

Nyt Intiassa käydäänkin keskustelua siitä, pitäisikö suurelle yleisölle paljastaa maapallon ulkopuolisen älyn olemassaolo ja sen kontaktit ainakin kaikkiin ydinasevaltioihin. Salaisten kansainvälisten säännösten mukaan tämänkaltaisten, laajaa paniikkia mahdollisesti aiheuttavien ilmoitusten teko on tosin kielletty tai ainakin on yhdessä sovittu, ettei sellaisia tehtäisi.

Intia on kuitenkin niin avoin demokratia, että se saattaa päätyä historiaan ensimmäisenä valtiona, joka virallisesti vahvistaa kontaktit, joista osa ihmisistä on tiennyt jo kauan.

PS: jos joku ihmettelee, mitä tämä uutinen tekee tällä palstalla, muistutettakoon, että UFO-alus on myös liikennöintiväline, vieläpä varsin tehokas sellainen.

  
 • Lainaus:
  12.01.2005 klo 16:41 Anders-Simo kirjoitti
  PS: jos joku ihmettelee, mitä tämä uutinen tekee tällä palstalla, muistutettakoon, että UFO-alus on myös liikennöintiväline, vieläpä varsin tehokas sellainen.

  Anna rekkari tai jokin muu symboli, tunnus yms. Haen heti kiikarit ja menen katsomaan!
  TeeCee:tä käy sääliksi, painelevat huolestuttavaa ylinopeutta, valot eivät takuulla ole EU-määräysten mukaisia, eivätkä varmasti tunne liikennesääntöjämme. Tämä on aika huolestuttavaa meidän kannaltamme. Onkohan liikenneministeri Leena Luhtasta nyt tästä informoitu?

    
 • Ei Leena Luhtaselle tarvitse ilmoittaa. Arvoisa rouva on itse kuin suoraan UFO:sta pudonnut :wink: ...
  (Valitettavasti kyseisen Alienin "luentoja" joskus joutunut kuuntelemaan)

    
 • SixPack:” TeeCee:tä käy sääliksi, painelevat huolestuttavaa ylinopeutta, valot eivät takuulla ole EU-määräysten mukaisia, eivätkä varmasti tunne liikennesääntöjämme.”

  Vain hyvin älykäs rotu pystyy matkustamaan pitkiä matkoja avaruudessa. Sille tasolle ei päästä luulemalla, silloin täytyy tietää. En ole huolissani heidän liikennekäyttäytymisestään.

    
 • Pääsin viime viikolla eräänä yönä testaamaan kyseistä kulkupeliä. Merkistä en ole varma, enkä mallista, ohjauslaitteen keskellä oli symboli, joka muistutti etäisesti Ladan logoa. Tehoja sen sijaan rakkineesta löytyi mukavasti ilman minkäänlaista meteliä, eivätkä rengasäänet häirinneet… Samoin hidastuvuus oli huippuluokkaa, mutta laitteessa oli jonkinlainen G-voimia kumoava järjestelmä, joten kiihdytys ja jarrutus 0-huippunopeus-0 ei tuntunut ollenkaan pahalta ja sisuskalut pysyivät nahan sisällä, vaikka n. kahdessa sekunnissa paineltiin pääkaupungista Hullun Poron yläpuolelle, ja sieltä jollain siirtosysteemillä suoraan miestenhuoneeseen - ja eikun kottaraisia vonkaamaan.

  Tilat menopelissä olivat myös kohtuulliset - seisomaan mahtui suorana ja penkkejä olisi riittänyt parille kymmenelle. Mutta viihdetoistimen esittämä aidonnäköinen 3-ulotteinen keskellä lattiaa esiintyvä hahmo ei oikein kolahtanut… Elviksen huonoimpia show-pläjäyksiä (ilmeisesti itse tallennettuja) Vegasin fat-kaudelta.

  Lupasivat uuden mallin testin ensi kuulle. Telekineettistä ohjausta on kuulemma parannettu ja kaarreominaisuuksiin panostettu nykyiseen malliin verrattuna.

    
 • Eikö Meksikossakin näkynyt UFO aikoinaan ja sen näki monet tuhannet ihmiset ja sitä myös kuvattiin? Ainakin jokin tuntematon lentävä esine se varmaan oli, kumminkin joku lentokone tai jonkun pila...

    
 • Kuuln luotettavasta lähteestä, että näillä alieneilla on myös vastaus kysymykseen: kuka murhasi Kennedyn.

    
 • Lainaus:
  13.01.2005 klo 16:00 Tuota kirjoitti
  Kuuln luotettavasta lähteestä, että näillä alieneilla on myös vastaus kysymykseen: kuka murhasi Kennedyn.

  Tiedättekö missä Elvis on?

    
 • Tämä tarina on tosi: luin toissapäivänä Iltalehdestä otsikon ”Pitkä tukka tyhmentää”. Ennen kuin edes luin itse artikkelia, tilasin parturin vielä samalle päivälle. Nyt on tukka lyhyt, mutta mitään vaikutusta ei ole havaittavissa. Tiedän, että omaa tyhmyyttään ei helpolla huomaa, mutta luulisi viisastumisensa huomaavan. Työkaverit lohduttivat, että se oli vaan parturi, ei taikuri.

  Artikkelissa kerrottiin Pohjois-Korean johdon huomanneen, että pitkät hiukset kuluttavat energiaa ja että se energia imeytyy aivoista. Siksi kaikkien miesten on käytävä parturissa vähintään kerran kahdessa viikossa.

  Tämä herätti muutamia kysymyksiä, joihin varmaan tietäisin vastauksen jos tukkaani olisi leikattu enemmän. Kuten että miksi naiset ei tyhmisty pitkästä tukasta? Vai ovatko he tyhmiä jo ennestään vai eikö heistä ole niin lukua? Minkä mittainen tukka oli tämän lain keksijällä? Ja ennen kaikkea, eikö tukan kuluttama energia ole suhteessa hiusten kasvuun eikä pituuteen? Eli mitä väliä sillä on, kuinka usein se leikataan?

  Tämä liittyy UFOihin sikäli, että ihan kaikkea lukemaansa ei kannata heti ottaa tosissaan. En väitä tätä Intian uutista valeeksi, se pitää paikkansa esimerkiksi jo silloin, jos joku astronautti on ollut avaruuslennolla yhteydessä intialaiseen ministeriin. Astronautilla on älyä ja hän ei ole maapallolla => maapallon ulkopuolinen äly.

    
 • "Vain hyvin älykäs rotu pystyy matkustamaan pitkiä matkoja"

  Delfiineilläkin on "älyä" ja ihmistä isommat aivot, matkustavat jopa pitkiäkin matkoja mutta eivät tietääkseni ole vielä aivan avaruudessa asti käyneet tosin ku Rahanooston Jussi joka avaruudessa käytyään tuumasi että "mitä ihmeelisintä, siellä ne osasivat puhua suomen kieltä".

  Korealaisten kuontalosta että mahtaapi pönsön alta kusi tulla paremmin päästä asti ku keropäänä...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit