Minne katosi wtc:n tornit?

7 kommenttia

Tekninen ja monilta osin mielenkiintoinen "teoria" ja "totuus", miksi ja kenen toimesta aihe poistettu? Valvoooko isoooveliii, huhuu, vai tulooko nappia ottaan nyt jokaaselle joka sen luki? :sunglasses:

  
 • Tuskinpa lukijoita teloitetaan, mutta muutamat kirjoittajat saattavat saadan napin otsaansa :-)

    
 • Ikävä, etten kerennyt lukea koko topiikkia. Poistamista en sikäli ihmettele, koska terrorismi on nyt niin POP ja WTC on taas niin hys-hys.

  Oletteko miettineet kuinka epätoivoisetkin ehdotukset saavat paljon enemmän merkitystä, jos perusteluksi ilmoitetaan terroriuhka. Ydinvoimaakaan ei enää keksitä muuten vastuustaa, mutta ilmoitetaan, että on vaara, että terroristit voisivat aiheuttaa sen ydinvoimalaonnettomuuden (Tsernobyliin, kun on asiatonta viitata, kun Suomessa ei ole grafiittihidasteisia reaktoreita ja kallioperän rajaton määrä Suomessa lienee kiistaton fakta myös) esim. lentämällä matkustajakoneen sellaista päin.

  Urheilutapahtumien valvontaakin perustellaan nykyisin terroriuhalla eikä huliganismin ja muiden järjestyshäiriöiden perusteella. Kaikkialla nähdään organisoitu isku tavoitteena tappaa mahdollisimman monta ihmistä. Ja kaikki WTC:n sekä Petri Gerdtin takia...

  Voisimmeko esittää, että terroristit käyttäisivät varastettuja autoja ja saada tällä tavoin jotakin aktiivisuutta näidenkin rikoksien tutkimiseen? Entä ovatko raiskauksetkin terrorin muoto - kauhun levittämistä naisen mieliin. Terrorihan on kauhun luomista. Selvästi myös väkivaltarikollisuus tai sillä uhkaaminen on myös terrorismia.

    
 • Näitä sivuja valvotaan, tornijuttu on pyyhitty pois.
  Kaksi kertaa peräkkäin on käynyt niin, että sivuille ei ole päässyt senjälkeen kun allekirjoittanut on innostunut hehkuttamaan polttoaineverotuksesta, kaikesta verosumutuksesta jne. Kummasti menee palvelin epäkuntoon tai ilmoitetaan DNS-virhe. Taidetaan joskus osua arkaan paikkaan mistä ei olisi soveliasta keskustella, koska totuus on kiusallista joillekin.

    
 • http://members.surfeu.fi/11syyskuu/index.htm

  Taisi saada TM ylempää käskyn deletoida virallisen totuuden haastava, perusteltu teksti... tätähän se on täällä Neuvostoliitossa!

  Yllä kuitenkin linkki kiinnostuneille.

    
 • Lainaus:
  11.08.2004 klo 07:29 SixPack kirjoitti
  Näitä sivuja valvotaan, tornijuttu on pyyhitty pois.
  Kaksi kertaa peräkkäin on käynyt niin, että sivuille ei ole päässyt senjälkeen kun allekirjoittanut on innostunut hehkuttamaan polttoaineverotuksesta, kaikesta verosumutuksesta jne. Kummasti menee palvelin epäkuntoon tai ilmoitetaan DNS-virhe. Taidetaan joskus osua arkaan paikkaan mistä ei olisi soveliasta keskustella, koska totuus on kiusallista joillekin.


  Olen itsekin ihmetellyt, että välillä ei mm. käyttäjätunnus kelpaa laisinkaan. Sitten kun pari päivää myöhemmin pääsee sisään, ei mm. kestotilaajatiedot ole kunnossa, numero on mystisesti kadonnut käyttäjätiedoista (eli joutuu tallentamaan tilaajatunnuksen uudestaan ennen kuin toimii). Kyselin palvelun toimimattomuudesta ja aina vastaus on, että palvelussa on ongelmia. En kyllä käsitä, miten näitä ongelmia voi olla viikottain...

  Tämä kaikki tosin menee ohi aiheen, joten en ihmettele, että ketjuja poistellaan. Alueen ylläpito saisi kyllä mielestäni näkyä paremmin- ettei se vaan ole nimetön taho josta kukaan ei tiedä mitään...

    
 • Se oli ikävää kun ei päässyt sisään. Ajattelin mitä olin taas sähläillyt. Olisi kivaa jos "ylläpitoporukka", olisi jotenkin läsnä ja heiltä voisi kysyä. Jos on jotain ongelmia tai jotain tällaista.

    
 • Voipi olla, että kaikkien hakukoneiden äiti reagoi pariin nimeen, jolloin pyyhitään tietty aihe/aiheet pois.

  Tämä nyt on vähän niin ja näin, mutta nimet tulevat oikein.

  Bin-Laden ja Bush pelasivat shakkia.
  Bush hävisi koko ajan, ja mietti kuinka hiivatissa tämä on mahdollista.
  Yhtäkkiä hän huomasi, perhana, multahan puuttuu kaks tornii.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit