liikenne on liian saasteetonta

8 kommenttia

Katalysaattorit veks ja äkkiä.

Ottaa pannuun kun porukka vetää posket lommolla röökiä ja pitää ikkunaa auki, takana tulevassa autossa saa yskiä keuhkot pellolle tuon röökin katkun takia. Ei auta vaikka pitää ikkunat kiinni kun jostain falskaa tiivisteet

Jos olis edes perinteinen bensan katku tiellä niin tuo sauhu peittys ja v i i t u .... s vähenisi huomattavasti.

Siis joko katat kiellettävä tai röökaajat pistäköön ikkunat kiinni kun sauhuttelevat.

menisi heidän ohi mutta kun noilla kyynärluun tuulettajilla on liian nopsaa kiihtyvät autot mun makeelle wunderbaum telineelle.

  
 • Kannatan ikkunan kiinnipitämispakkoa tupakoitsijoille! (Koskee myös kattoikkunaa tms.) Kuolevat nopeammin pois ja muiden ei tarvitse kärsiä haitallisesta passiivisesta tupakoinnista.

    
 • Lainaus:
  21.06.2005 klo 17:46 Saint kirjoitti
  Kannatan ikkunan kiinnipitämispakkoa tupakoitsijoille! (Koskee myös kattoikkunaa tms.) Kuolevat nopeammin pois ja muiden ei tarvitse kärsiä haitallisesta passiivisesta tupakoinnista.


  Ihan näin tiedoksi, että vaikka sen lasin panee kiinni, niin kyllä sitä savua tulee sieltä ulos kuitenkin. Muuten auton puhallin ja ilmastointilaitteet on melko turhia, jos ilma ei pääse takaosasta ulos.

  ps. En polta itsekkään, mutta ON TEILLÄ MURHEET!

    
 • Mun voortista hajoo aika usein lambra-anturi, ja sen jälkeen alkaa kitkerää savua tulemaan ja takuulla pahemman hajuista kuin ennen kattiaikaa. Elikkä minä ainakin osallistun sauhutustalkoisiin parhaani mukaan, vaikken tupakoi. :cry:

  "Osta Escort, ei tule aika pitkäksi!"

    
 • On se vaan ihmeellistä, että aletaan vaatia kaikenmaailman rajoituksia tupakoitsijoille. Silloin ennen nk. 60-luvulla, jolloin aloin pyöriä liikenteessä (vapaat nopeudet maantielläkin sallittiin) ensin pärrällä, jolloin porukalla oli tapana ennen paanalle menoa ottaa yksi vodkapaukku ja päälle kunnon rööki. Silloin oltiin suvaitsevampia kai?
  Taitaa olla niin että tämä aikaisintaan 70-luvulla syntynyt porukka luulee että tämä nykyinen terveysintoilu ja kuntosalivouhotus pitää pakkosyöttää kaikelle kansalle. EI ONNISTU!!!. Tupakoitsemattomat olivat aikoinaan VÄHEMMISTÖNÄ liikenteessä jopa taksimies saattoi panna röökiksi ajon aikana vaikka oli poka päällä eikä kukaan valittanut. Parempi olisi, että täma Otaniemen teekkariporukka jättäisi tämmöiset hengenväläykset vain vappuun.

    
 • Maailma muuttuu, joskus jopa parempaan päin...
  Mäkin alan käymään pubissa oluella, heti kun se uus tupakkalaki
  tulee käytäntöön :smile:

    
 • Lainaus:
  21.06.2005 klo 23:53 MMS kirjoitti

  Taitaa olla niin että tämä aikaisintaan 70-luvulla syntynyt porukka luulee että tämä nykyinen terveysintoilu ja kuntosalivouhotus pitää pakkosyöttää kaikelle kansalle. EI ONNISTU!!!. Tupakoitsemattomat olivat aikoinaan VÄHEMMISTÖNÄ liikenteessä jopa taksimies saattoi panna röökiksi ajon aikana vaikka oli poka päällä eikä kukaan valittanut.


  Noinhan sitä voisi kuvitella, mutta jos on kerran saanut lääkäriltä kuolemantuomion, ehtii asioita ja niiden tärkeyksiä ajatella hieman tarkemmin. Vähän päälle kolmekymppisenä tuli mietittyä, mitä jäi tekemättä ja oliko tässä tosiaan kaikki, mitä elämä antoi. Kun sitten jatkotutkimuksissa tuomio peruutettiin ainakin toistaiseksi, oppi kunnioittamaan elämää vähän uudella tavalla.

    
 • Herbert: ” Kun sitten jatkotutkimuksissa tuomio peruutettiin ainakin toistaiseksi, oppi kunnioittamaan elämää vähän uudella tavalla.”

  Minusta ihmisten pitäisi lukea enemmän. Kaikki lukeminen on hyväksi, se lisää tietoa, mutta etenkin pitäisi lukea mielikuvituksen tuotteita. Ne kehittävät nimittäin mielikuvitusta. Ensin sitä käyttää vain eläytyäkseen kirjojen maailmaan, mutta pakostakin sitä alkaa käyttää muuhunkin.

  Niinkuin esimerkiksi siihen, että mieleen tulee viimeistään tuosta Herbertin kommentista, että kenelle tahansa voi käydä vastaavasti. Siinä maailmanlaajuiset vihreiden poliitikkojen ja ahneiden virkamiesten salaliitot saa oikeat mittasuhteet kun miettii, että kannattaisiko ennemmin pohtia onko jotain jäänyt sanomatta vaimolle tai tekemättä lasten kanssa, joku voi huomenna puuttua porukasta.

  Siinä mielipiteeni tupakoitsijan avonaisesta ikkunasta.

    
 • Lainaus:
  21.06.2005 klo 23:53 MMS kirjoitti
  ...Tupakoitsemattomat olivat aikoinaan VÄHEMMISTÖNÄ liikenteessä jopa taksimies saattoi panna röökiksi ajon aikana vaikka oli poka päällä eikä kukaan valittanut. Parempi olisi, että täma Otaniemen teekkariporukka jättäisi tämmöiset hengenväläykset vain vappuun.


  Rivien välistä on luettavissa, että populaatio on mielestäsi taantunut. Minun mielestäni taas kehitys on ollut yksinomaan myönteistä.

  Tuon viimeisen lauseen yhteyttä tähän keskusteluun en onnistu löytämään.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit