Tiukkapipoisuuttakko?

95 kommenttia
124»
  • FARwd:

    Kyllähän sitä Suomessakin saa ajaa yli 200 km/h ihan laillisesti, kun osallistuu lentokentillä järjestettyihin Speedpartyihin. Tänä vuonna taisi ennätys olla C5 Corvetella jo 338 km/h. Eikä tarvita välttämättä veekasiakaan, kunhan pulttaa puhaltimen vaikka vanhaan Ladaan. Kyllä se sen aikaa kestää, että saa yli 200:n lukeman tutkaan. :sunglasses:


    Mustaakseni 363km/h on tältä kesältä --> täältä :lol:

      
  • No jo on umpitylsiä tuloksia. Eikö tosiaankaan löydy listauksia kuinka suurella nopeudella + nopeuserolla poliisia mentiin karkuun?

      
  • Minusta sellainen lista olisi varsin tylsä. Paljon kiinnostavampia tuloksia löytyy mm. linkin edustaman lajin parista. Vai mitä sanoo lawnmover?



    http://www.autoliitto.fi/liitto_ja_osallistuminen/al-sport_harrasteena_autourheilu/ecorun/



    Harmi vain, että sivuilla mainitaan yhden kisan perutun osallistujapulan takia. Auton virittäminen lentokentällä tapahtuvaa nopeusennätystä varten taitaa olla kiinnostavampi juttu.

      
  • Herbert:

    Auton virittäminen lentokentällä tapahtuvaa nopeusennätystä varten taitaa olla kiinnostavampi juttu.




    Varmasti on. Oma suosikkini olisi enduroajaminen, mutta koska liikennevakuutuksessa minut nykyisin tulkittaisiin suuren riskin kuljettajaksi (bonus vain 20% entisen 70% sijaan) saa motskari jäädä hankkimatta.



    Ei taloudellisuus ja ympäristön huomioiminen tunnu miltään (G-voimat puuttuvat ), se on vain toimintamalli jossa kuluu (tai saattaa kulua ) hieman enemmän aikaa vähemmin käyttökustannuksin saman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit