Jenkkilän liikennevalvonta ?

1 kommentti

Eli lähinnä kiinnostaa tämä rattijuoppojen pysäyttäminen amerikassa. Kaikissa sarjoissa, ja jopa ihan näissä oikeissa tositilanteissa kuvatuissa ohjelmissa siellä ei juurikaan koskaan ole pollareilla alkometrejä mukana.



Sen sijaan käytetään näitä idioottimaisilta näyttäviä testejä, joissa kävellään pitkin suoraa viivaa ja kosketetaan nenää sun muuta. Onko tämä todellisuutta vaiko fuulaa ? Onhan varmasti ihmisiä joilla ei välttämättä ole kovin hyvä tasapaino tai kordinaatio muutenkaan, eli alkometri on se ainoa ja oikea keino testata. Eikö suuressa ja mahtavassa amerikassa niitä poliiseilla ole ?

  
  • Ammattilainen:

    Eikö suuressa ja mahtavassa amerikassa niitä (alkometrejä ) poliiseilla ole ?


    Varmaankin niitä voi löytyä, mutta vapaan yritteliäisyyden ja oman unelman toteuttamisen ihannemaassa (mm. Hollywoodissa) annetaan tietenkin mahdollisuus myös päihtyneelle tai/ja muulle sekopäälle tilaisuus esiintyä tavallisena amerikkalaisena punaniskana.



    Sheriffien ja tuomarien listalla nuo alkometrit eivät ole vissiin vielä kovin korkealla: http://en.wikipedia.org/wiki/Drunk_Driving#Typical_DUI_investigation_and_arrest

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit