Raivopäät ratissa

3 kommenttia

TV2 tänään 8.11.2006 klo 20:30

Sarja alkaa. 80 % brittiautoilijoista saa raivokohtauksia ratissa. Nyt kuusi heistä yrittää oppia itsehillintää ja turvallisempia ajotapoja. Purevatko psykologi Lisa Dornin keinot naisautoilijoita inhoavaan Harryyn? Osa 1/8.

:grin: hyvä perusmeininki ...

  
 • Meikäläistä ei sitten voisi vähempää kiinnostaa mitkään reality-sarjat, varsinkaan brittien tai jenkkien, mitkä on viimeisen päälle tekemällä tehtyjä. Joskus tuli katsottua niitä videoita, mitkä olivat suoraan poliisiautojen tai liikenteen valvontakeskuksen kameroilla kuvattuja, mitkä olivat taatusti totta ja sitä menoa ei voinut kuin ihmetellä kuinka hulluja maailmasta löytyy.

  Kuinkahan moni suomalainen kuljettaja saa raivokohtauksia, jos mennään vastaavilla kriteereillä? Oliskohan 95%?

    
 • Vaikuttaa tekoviihteeltä tuo Raivopäät ratissa.
  Todellisuudessa tuollaisella ajotavalla täyttyisi henkilön liikennerikerekisteri nopeasti , auto ruttaantuisi ja henkilövahinkojakin tulisi. Ylifilmaamista , mutta todellisiakin liikennehulluja on , kuten poliisivideot näyttävät. Kaikkea ei ole ehditty videoidakaan.

    
 • Kyllä tuossa ohjelmassa oli muutama hurjakin tilanne, kuten kun vanhempi herrasmies ajoi 40 km/h valoista läpi keltaisilla!! Voi kauheaa! Siinä on taas oiva asennekasvatus ohjelma sellaisille, joilla ei ole autoa saatika ajokorttia. "Nuo kauheat kaaharit ajavat päälle kun kävelen punaisia päin!"

  Huomenna ilmestyvässä Nyt-liitteessä sama meno jatkuu. Ihmisiä aivopestään uskomaan, että kaikki autot ja liikenne on pahasta. Ensin haukutaan autoilijat, sitten istutaan taksiin ja ajetaan kilometri kotiin Töölöön.

  Autoton keskusta Helsinkiin nyt heti! Aloitetaan se kuorma- ja pakettiautoista ja jatketaan vaikkapa invataksien kieltämisellä keskustassa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit