Virolaisille ei lähetetä ylinopeussakkoja.

3 kommenttia

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288741497865.htmlSitä vaan, että pitäisikö lain olla kaikille sama? Eli virolainen voi aivan huoletta ajaa ylinopeutta kameroiden kohdalla ilman pelkoa seuraamuksista. Kun näin on, niin eikös silloin myös kaikilla muilla pitäisi olla asiat samoin? Eli kun yhtä ryhmää ei voida rangaista jostakin asiasta, niin silloin ei pitäisi voida rangaista muitakaan samasta asiasta.

  
 • Olen väläyttänyt kameratolppia useamman kerran ulkomaanreissuilla, eikä koskaan ole perästä kuulunut.  Jos virolaisten sakottamattomuus juilii, niin lähde itsekin ulkomaille kuvauttamaan itseäsi.

    
 • Vaalit on tulossa keväällä 2015. Tämänhetkinen oikeusministeri edustaa RKP:tä, ja he vastustavat rangaistuskäytäntöjen kiristämistä.  Nykyinen lainsäädäntöhän on kunnossa mutta soveltamisohje on että vain sen alempaa asteikkoa käytetään. Maksimirangaistus kumotaan teon törkeydestä tai tahallisuudesta riippumatta (yhdestä tai useammasta murhasta voi sentään saada elinkautisen ) jos sellainen jollekulle langetetaan.  Itse aion antaa ääneni nykyiselle oppositiolle, kyllä sieltä hyviä edustajia löytyy.

    
 • ...loiset perk**e...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit