Skoda Roomster

7 kommenttia

Onko lukijoista kukaan muu ostanut Skada Roomsteria kuin minä?

Puoli vuotta on ongelmitta mennyt ja eilen vein tällä pikkuautolla kottikärryt rakennustyömaalle ja hyvin meni muitten tarvikkeiden joukossa. Talven pakkasilla, -25, sisällä oli lämmin ja ilmastointikin toimii kesällä. Ulkonäkö on mitä on mutta samaa maata tässä kulkuneuvon kanssa ollaan.

Mutta asian ydin, mitä kokemuksia muilla mahdollisilla käyttäjillä? Mistä laidasta alkaa tulla vikoja?

  
 • Vastauksia kysymykseesi saat parhaiten www.ultimatevw.com-sivustolta. Sieltä löytyy tietoa ja käyttäjien kokemuksia VAG-konsernin autoista. Siellä on oma palsta myös Roomsterin käyttäjille ja omistajille. Avaa sivujen yleinen keskustelusivusto, sieltä löytyy Roomster-sivusto.

  [HB50 muokkasi tätä viestiä 03.08.2007 klo 13:45]
    
 • Onhan se niin järkyttävän ruma etten ymmärrä miten joku viitsii edes harkita sellaisen ostoa!!!

    
 • Lainaus:
  03.08.2007 klo 17:19 kronos kirjoitti
  Onhan se niin järkyttävän ruma etten ymmärrä miten joku viitsii edes harkita sellaisen ostoa!!!


  Eihän se kaunis ole, mutta enemmän häiritsee ohjaamon ahdistava tunnelma, kiitos liian pienten ikkunoiden. Ei jaksa kuin ihmetellä, miksi tuohon on pitänyt laittaa tuollaiset ikkunat, isommilla ikkunoilla se olisi ollut mielestäni vähemmän rumakin.

    
 • Eihän ulkonäköä näe kun ajelee, siis vaikka olis "ruumisarkku"? :sunglasses:

    
 • "Ruumisteri" ollut myös mielessä.Kakkos/työautoksi.
  "Koppiautoista". Ollut parhaan näköinen/kokoinen (monitoimikuljetusauto).

    
 • Ite olen ainaki tykästyny tuohon Roomsterin ulkonäköön :smile: Olenko sitten ainut?vaiko sairas? mutta kun olis vain sitä pätäkkää muutama tonni enemmän niin vaihtasin kyseisen pirssin itselleni :sunglasses:

    
 • Roomsterhan on Skodista parhaimman näköinen! Erityisen hirveä on Superb mutta sitä ei näekään koskaan tien päällä - onneksi. Itsekin harkitsin Roomsterin ostoa mutta päädyin kuitenkin käytettyyn tila-autoon. Onhan se komeampaa ajaa Fordin C-Maxilla kuin Skodalla.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit