EPC-engine fault uudessa VW Golf 1,2TSI

2 kommenttia

Jaa-a. Uusi Volkswagen Golf (n. 400km ajettu) päätti tänään kehätiellä ilmoittaa EPC-varoitusvalon "Engine fault" -ilmoituksen kanssa ja tehot laski, käytännössä himmasi vaan. Sammutin auton pariksi minuutiksi tien poskessa, uusi käynnistys, edelleen vikavalo päällä. Soitto Volkswagenin liikkumisturvaan ja aikani rupateltua siellä päätin startata uudelleen ja tällä kertaa vikavaloa ei tullutkaan enää. Ajoin kotiin. Maanantaina soittoa autoliikkeeseen mitä tehdään. Kele.Eilen oli sateinen keli, tuli valtavasti vettä ja ajoin lätäköihinkin muutamia kertoja. Jotkut on sanoneet, että tämä EPC:n ilmaantuminen olisi yleistäkin..en sitten tiedä.Onko kokemuksia?

  
  • Jaa-a. Voi olla melkeimpä mitä vaan maan ja taivaan väliltä. EPC on jonkin sortin moottorinohjausjärjestelmän virheilmoitus, mutta ilman vikakoodien lukemista ei taida sen enempää saada selville. Joku sensori voi olla viallinen tai sitten saattaa korjaantua softan päivityksellä. Marmoritiskille ihmettelemään.

      
  • Tänään huollossa. Sanottiin, että "ahtopaine-jotain erroria..." mistä en tarkemmin tiedä mitään -vikaa. Jos toistuu, niin aletaan tarkemmin tutkimaan. Tosi ikävä juttu. Lähteä nyt sitten jonnekin kauemmaksi ja taas himmaa. Että sellainen keissi.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit