Auto-aiheiset pelit - Uutuudet ja legendat!

3 kommenttia

Mitkä ovat mielestänne parhaita auto-aiheisia pelejä?

Itsellä on pitkä lista suosikkeja, mutta olisi kiva löytää, jokin aivan uusi peli tai joku legendaarinen peli pelattavaksi, jota en ole ennen kokeillut. Ajamista sen ei tarvitse välttämättä olla, mutta auto-aiheinen tai edes osittain olisi kiva.

  
 • Jos tarkoitat tietokonepelejä niin seuraavassa omia suosikkejani:

  *iRacing
  *Assetto Corsa
  *Raceroom Racing Experience

  Kaikki kolme edustavat enemmän tai vähemmän simulaattorimeininkiä ja edellyttävät laadukasta rattiohjainta polkimineen. Tosin Assetto Corsasta tulee lähiaikoina myös pelikonsoliversio (PS4/Xbox One), jonka pitäisi olla aika laadukasta jälkeä.

  Siihen en sen sijaan osaa ottaa kantaa, että mitkä ovat sitten niitä parhaita. Muistojeni mukaan ne "parhaimmat" ovat ikivanhoja klassikoita, jotka eivät enää tänä päivänä olisi oikein mistään kotoisin. Siksi jätän nuo 90-luvun alkupuolen ja puolivälin nimikkeet suosiolla mainitsematta.

    
 • Thanks Tomi,

  iRacing onkin tuttu, mutta täytyypä kokeilla noita toisia. Laadukkaat polkimet ja ratti kyllä löytyy.

  Retro pelit on kyllä mukavia, vaikka ne visuaalisesti tosin ovatkin jääneet pahasti jälkeen nykyaikaa :)

    
 • ^ Retropelit ovat toki jees.

  Itse tykkäisin silti enemmän siitä, että vanhoista klassikoista tehtäisiin uusia versioita vähän vapaammalla kädellä. Joku Indy Heat -tyyppinen, samalla ruudulla toimiva nelinpeli voisi näyttää ja toimia mainiosti ihan vielä nykypäivänä. Uusioversioissa olisi sekin hyvä puoli, että klassikot saavat uutta yleisöä ja hintalappu on yleensä "oikeaa" peliä alhaisempi. Lisää niitä!

  Ja joo: Assetto Corsa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tietysti myös pc:llä Project Cars, joka ei ole niin "simu" mutta muuten pirun kova paketti, jossa on kaikki.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit