Sähkö- hybridiautojen latauspisteet

1 kommentti

Nyt huoltamot voisivat seurata aikaansa. Pikalatauspisteet huoltamoiden parkkipaikoilla toisivat kahvila- ja muuta ostajaa latausten ajaksi.
Toisekseen asuntoyhtiöiden parkkipaikkojen sähköistyksen rakentaminen nykyaikaiseksi, älykkäiksi kulutuksen mittarointeineen ja latauksen tai autolämmityksen etäkäynnistämisella varustettuna. Siinä haastetta ja tietenkin markkinointietua taloyhtiöille. Myös aurinkopaneleiden sähköntuoton hyödyntäminen taloyhtiöissä on vielä lapsenkengissä.
Kaikkiaan tämä nykyinen muna vai kana ennen paikalleen jämähtänyt ajattelu ja toiminta pitää meidät liikenteen kehittymisen ja uudistumisen sekä päästöjen vähentämisen takapajulana mm. Norjaan verraten.

  
  • Joku tätä harjoittaakin, mutta ilmeisesti toistaiseksi enemmän ideologisista kuin taloudellisista syistä. https://www.abcasemat.fi/fi/polttoaineet/sahkoauton-pikalataus

    Toisaalta ovathan nuo osuuskaupat keräänneet valitettavasti valtavat voitot TuuliWatin omistajana meiltä veronmaksajilta, kiitos hallitusten myöntämien miljarditukiaisten. Eli on millä pelata.

    Olisihan se toki mukava, jos keksittäisiin jokin ottomoottoria kilpailukykyisempi vaihtoehto. Nykyinen sähköauto se ei vielä taida olla muutoin kuin voimakkaasti naapureiden kustantamana.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit