Hyvä TM!

5 kommenttia

Olipa hieno nettisivujen muutos. Eroa kuin yöllä ja päivällä edelliseen, aneemiseen sivustoon. :sunglasses:

Kiitos!

  
 • :frowning:
  Joo, otti pannuun kun rekisteröityminen ei meinannut onnistua sitten millään. Vikana postinumero: Lomake antaa syöttää ulkomaisen postinumeron, mutta ei kuitenkaan kelpuuta sitä. Toisaalta se ei myös herjaa postinumeron viasta, niin että yritystä ja arvausta piti käyttää...

  Onhan tämä parannus, mutta myös hitaampi ja kömpelömpi kuin vanha. Fillari-lehdestä olisi voinut kopioida suoraan, niillä on parhaat foorumit teknisesti. Tämä on hyvin samantapainen kyllä.

  [Jaksu muokkasi tätä viestiä 29.04.2004 klo 14:53]
    
 • Olen erittäin iloinen, että vihdoin arkisto on saatu toimimaan tilaajia palvelevalla tavalla. Tilaajalle on tärkeää, että myös verkosta saa rahalle vastinetta. Nykyään ei enää pärjää pelkällä paperiversiolla, vaikka se onkin vielä mukavampi sohvalla luettaessa. Kiitos TM!

    
 • Ihan mukavalta näyttää tämä uusi sivusto, toivottavasti se myös toimii.

  Rekisteröityminen otti minullakin koville. Kolme kertaa laitoin palautetta ja sain vastauksia, joissa kerrottiin, että pitäisi sen toimia. Rekisteröintivahvistus tuli, ja tuli myös mahdollisuus kirjautua Vene -lehden ja KaksPlussan sivuille, mutta ei tähän TMnettiin Sitten vasta ongelma selvisi. TUNNUKSESSA EI SAA OLLA ÄÄKKÖSIÄ. Ei ollut ohjeissa tästä mitään, eikä mistään voinut päätellä mikä oli ongelma.

  Kylla on meilla vaikeata taalla Suomessa, kun koneet eivat ymmarra meita!

  Onneksi ongelma kuitenkin ratkesi, ja kirjautuminen viimein onnistui.

    
 • Lainaus:
  29.04.2004 klo 14:29 kestotilaaja kirjoitti
  Olipa hieno nettisivujen muutos. Eroa kuin yöllä ja päivällä edelliseen, aneemiseen sivustoon.  Joo tosiaan ihan maukkaan näköistä vanhaan verrattuna :tongue:. Ilmeisesti kestotilaajan käyntikertoja / kk ei ole enää rajoitettu. En ainakaan ole nähnyt mainintaa moisesta...

  Itse hölmöilin aikani yrittäen päästä vanhoilla tunnuksilla sisään ennen kuin perehdyin käyttöohjeisiin :ashamed:

  [juupeli muokkasi tätä viestiä 01.05.2004 klo 01:57]
    
 • Komiat on sivut.
  Vaan en kai osaa käyttää näitä keskustelun sivuja, kun ei mistään näe mitä viestejä olen lukenut ja mitkä on lukematta. :tongue:
  (Enkä vielä ole kerennyt löytää ohjeitakaan).

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit