Parasta, ehkä koskaan!

7 kommenttia

Koska parempaakaan aluetta ei löytynyt, niin pannaanpa tänne. Tätä katsoessa mieleen palaavat menneet ajar, jolloin miehet olivat rautaa:

http://www.gptotal.com.br/Os%20velhos%20tempos%20da%20F1.zip

Toivottavasti linkki toimii. Kyseessä on Villeneuven ja Arnoux'n taistelu Ranskan GP:ssä 1979. Siis sen nykyisen Villeneuven isä
:smile:

Ei tätä voi heteromies katsoa ilman erektiota...

  
  • Muuten, tänne voisi laittaa uuden aihealueen "autourheilu". Laittaessani tuon videon tänne turvallisuuskeskustelujen sekaan olo oli kuin rikosta tehdessä.

      
  • Autourheilu-palsta olisi tosiaankin hyvä lisä tänne TM-nettiin. Heitänpä minäkin pari videota peliin. Tässä on pahin koskaan näkemäni kolari. En usko, että tuosta olisi hengissä selvinnyt:

    http://www.big-boys.com/articles/japancrash.html

    Tässä on taas incar-kuvaa Schumin ajosta Malesiassa. Vuodesta en ole varma, mutta tämän vuosituhannen puolella kuitenkin. Komeaa katsottavaa :sunglasses:

    http://flatoutracing.net/movies/cd2/msqml.wmv

      
  • Yksittäisiä valonpilkahduksia lukuunottamatta minusta tuntuu, että F1:n todellinen kultakausi loppui viimeistään silloin, kun Sennan ja Prostin tallitoveruus McLarenilla päättyi.

    Kyllä noita 70-luvun kisoja olisi kelvannut poikasena katsella enemmänkin, mutta silloinhan TV:stä tuli vain Monacon GP Juha Jokisen selostamana.

      
  • Kyllä noita 70-luvun kisoja olisi kelvannut poikasena katsella enemmänkin, mutta silloinhan TV:stä tuli vain Monacon GP Juha Jokisen selostamana

    Joo ja Yleisradion urheiluhörhöjen ( Anssi Kukkonen ? ) mielestä moottoriurheilu ei ollut lainkaan urheiliua, eikä siten saanut ruututilaa lainkaan. ( Ralleista näytettiin u-ruudussa sentään aina samaa Timo Mäkisen mv-rippikuvaa )
    Onneksi "Douping" avasi myöhemmin maailman silmät.

    [il Diavolo muokkasi tätä viestiä 17.01.2005 klo 12:35]
      
  • Kah, toiveemme toteutui suorastaan sähäkästi. Välillä siis kiitoksiakin ylläpidolle.

      
  • Mahtava, todella hieno ja nopeaa toimintaa Tekniikan Maailmalta. Hekin eli nuo kirjoittelijatkin olivat fiksuja jotka tajusivat puhua tästä. Vihdoinkin kehtaa ja pääsee puhumaan autourheilusta. Kiitoksia TM! :smile:

      
  • Oho! Vasta nyt huomasin tämän uuden palstan.

    Kiitokset ja pisteet ylläpidolle/toimitukselle!

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit