Saako valokuva-albumiin äänen?

5 kommenttia

Tietääkö kukaan saako valokuva-albumiin liitettyä helposti äänen?
Kuulin että tälläinen laite olisi olemassa.Mistähän sitä voisi tiedustella?

  
 • Mitä tarkemmin ottaen tarkoitat? Mihin valokuva-albumiin? Viitannet johonkin tietokoneessa olevaan ohjelmaan vai CD_levyllä oleviin kuvatiedostoihin? Esimerkiksi Microsoftilta on juuri ilmestynyt Photo Story 3 -ohjelmisto (ilmainen rekisteröityneille Windows XP -käyttäjille), jolla saat vaikkapa selostuksen kuviisi tms.

    
 • Minulla on digikamera ja haluaisin tallentaa kuviin mukaan
  lasteni ääntä.Kuulin että on olemassa joku helppo laite joka voidaan kytkeä telkkariin ilman tietokonetta ja äänittää kuviin omaa ääntä.
  Tietääkö kukaan mistä tälläisen laitteen voisi ostaa.

    
 • Tietääkseni kamerassa pitäisi olla jokin toiminto äänen nauhoitusta varten. En kuitenkaan ymmärrä, miten television kautta voisi nauhoittaa kuviin mitään, vaan se on tehtävä joko tietokoneessa kameran ohjelmistolla tai muun valmistajan ohjelmistolla, tallennettava kuvat kuva-CD-muodossa, jolloin niitä voi katsella DVD-soittimella. Kamerassa itsessään lienee myös kaapeli (lisävarusteena ainakin), jolla sen voi liittää televisioon, mutta se ei toimi kaksisuuntaisesti, eikä televisiosta voi tallentaa kameraan mitään.

    
 • Mysteerilaitteen olemus taisi selvitä. Tämän päivän Hesarin kannessa mainostettiin "puhuvaa valokuva-albumia", joka näytti olevan televisioon liitettävä, kortinlukijalla ja mikrofonilla varustettu polttava CD-soitin. Ilmeisesti kikottimella saa aikaan video-CD:n, johon voi höpistä oman ääniraidan. Helppokäyttöisyys verrattuna video-CD:n tekoon tietokoneella riippuu täysin siitä, miten kiinalaiset ovat onnistuneet käyttöliittymän suunnittelussa. Hintaa laitteesta pyydettiin 300 EUR.

    
 • Tervehdys

  Kävinpä ostamassa asematunnelista Primefoto nimisen laitteen eilen
  ja täytyypä todeta että onpa helppo tapa pistää omaa ääntä valokuvien mukaan!!!!

  Todella hauska vekotin.
  Hyvät Joulut

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit