GPS - mittaako mutkamatkaa?

4 kommenttia

GPS - kysymys asiasta tietävile.
Voiko (ja jos voi, niin millä) GPS-laitteella laittaa muistiin esim. reittipisteet A, B ja C ja jälkeenpäin katsoa kuinka pitkä matka tuli patikoitua vaikkapa B:stä C:n (ei linnuntietä, vaan todellinen kuljettu matka). :ashamed:

  
 • Mikä navigaattori sulla on?

    
 • Hömm... lueskelin noita Magellanin (esim: eXplorist 600) ja Garminin (GPSMAP 60C) käyttöoppaita netistä ja ainakaan niistä en löytänyt suoraan tuollaista matkan mittausta. Tietääkseni ainakin Garminissa on mittaus "linnuntielle". Vai onkohan se kuljetun matkan mittaus pisteestä X pisteeseen Y niin triviaali, ettei sitä tarvitse mainita kuin sivulauseessa :smile:

    
 • Minulla on vanhempi Garmin-12 ja kyllä se mutkamatkaa mittaa mutta vain normaalin trippimittarin tavoin. Siis pisteessä A nollaat tripin ja sitten luet sen pisteessä B, jonka jälkeen nollaat ja jälleen luet mittarin pisteessä C.

    
 • Olen muutaman viikon käyttänyt Garmin 60CS:ää ja se ainakin näyttää kuljetut kilometrit,kokonaisnousut metreissä (sienestysretki 10 km nousua yht. 600m.) matkaan käytetty aika,pysähdyksissä ollut aika, ym.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit