Sallittua veronkiertoa

36 kommenttia
2»
 • Ylivoimaisesti Euroopan rikkaimmassa maassa ei ole kai vielä huomattu että öljytuloja voi käyttääkin.Norjassa on hyvät tulot mutta prosenteissa laskettuna verotaakka on kai ruotsalaista pienempi koska täältä Oslossa töissä kayvän kannattaa tehdä veroilmoitus siellä.
  Muuta Norjasta; Selkeästi kalleimmat ja huonoimmat ravintolat.

    
 • Lainaus:
  16.09.2005 klo 23:02 tomski kirjoitti
  Itse työskentelen kiinteistönhuoltoyrityksessä työnjohtajana, palkka n. 30 000 skr/kk.

  Siis brutto vain netto? Tuo on n. 3200 egee ja kun otetaan pois se 60% veroa, niin jää 1300 Egee. Suomessa jo 2300 egen kuukausiliksalla ja 40%n veroasteella jää enemmän käteen.

    
 • Vastaan Tomskin ja omasta puolestani;Aikaisempi kirjoitukseni jossa sanoin että palkasta menee 60% veroa ei ole aivain niin yksinkertainen totuus.Itse maksan (työnantaja pidättää) palkastani vähän tulosta ja kunnasta riippuen noin 30-40%.Lisäksi maksaa työnantaja 20-25% työnantajamaksua palkkastani ottamansa veron lisäksi valtiolle.Loppu tullee erilaisista pakollisista ja veroluontoisista maksista ;työttömyyskassa ammattiliitto ym Ihan pilkulleen en jaksa kaikkia lukuja kaivaa esille mutta noin se suunnilleen menee.
  Mutta on meillä se etu että saadaan tuoda muualta EU:sta käytettyä autoo niinpaljon kun jaksetaan.Ja uusiakin esim Tanskasta ilman isompaa murhetta.Ja jos se nyt sattuis jotakuta kiinnostaa saa Konsumin eli täkäläisen osuuskaupan jäsenet 5% alennuksen Focus C-Max Flexifuel Tredistä.
  Että sillee

    
 • Lainaus:
  21.09.2005 klo 16:57 salo-m kirjoitti
  Mutta on meillä se etu että saadaan tuoda muualta EU:sta käytettyä autoo niinpaljon kun jaksetaan.Ja uusiakin esim Tanskasta ilman isompaa murhetta.Ja jos se nyt sattuis jotakuta kiinnostaa saa Konsumin eli täkäläisen osuuskaupan jäsenet 5% alennuksen Focus C-Max Flexifuel Tredistä.
  Että sillee

  Meillähän on byrokraatit luoneet ihanan verolaskentasysteemin. Vähän tuntuu siltä, että tuon systeemin ylläpito maksaa enemmän kuin siitä saatavat tuotot. Jospa vain olisi lätkäisty se vero siihen maksettuun hintaan? Ei toki, suomalaiset ovat täysin epärehellisiä, olisivat ostaneet varmaan väärennetyt kuitit. Kun suuresti palkatut kansanedustajat eivät luota tuon vertaa valitsijoihinsa, niin mikä ihme on, ettei kansa luota edustajiinsa. Turhaa porukkaa kaikki tyynni.

  SOK:n jäsenet saavat Peugeotista bonusta ja Tradekan Nissanista. Eiköhän Kesko jotenkin huomio VAG-ostajansa. Stockmann välillä kanta-asiakkaille tarjoilee Fordia. Osataan sitä täälläkin.

    
 • Sehän on hyvä jos teilläkin osataan, minun on vain ymmärrettävistä syistä vähän vaikea olla teikäläisistä tarjouksista selvillä.Mukava kuulla vähän uutisia niistäkin.
  Ikävä kyllä teitä ihan järkyttävästi sorretaan näissä käytettyjen autojen arvon määrittelyissä ja onhan EU tuomioistuinkin kanssani samaa mieltä.
  Suomalaiset verottajat vois oikeastaan nopealla toiminnalla yleiseen etuun ja liikenneturvallisuuteen jne vedoten säätää "vaarallisuusveron" autoille joiden voidaan sanoa olevan keskimääräistä vaarallisempia rakenteiltaan.Vois jäädä joku raadonhajuseksi osoittautunut tuuli puhaltamatta.

    
 • Lainaus:
  23.09.2005 klo 23:05 salo-m kirjoitti
  .
  Suomalaiset verottajat vois oikeastaan nopealla toiminnalla yleiseen etuun

  mahdoton yhdistelmä: suomalainen verottaja ja nopeus, yhtä mahdoton yhdistelmä: suomalainen verottaja ja yleinen etu.

  Suomalaisessa veróttajassa löytyy aito stalinilainen henki: mulle kaikki heti. Mitä verottajan päässä liikuuu? Ei mitään, ei mitään. Suomalainen verottaja on yhtä kaukana reaalielämästä kuin suomalainen kansanedustaja.

  Molemmille tekisi hyvää tehdä joskus ihan oikeaa työtä, josta maksetaan ihan oikeaa palkkaa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit