Kestääkö cybrokseinä taulutv:n painon?

4 kommenttia

Onko joku kokeillut laittaa taulutv:n cybrokseinälle. Kestikö?

  
 • linkistä löytyy kiinnikkeitä, mutta jos mahdollista kiinnitä tv kooloinkien kohdalle

  http://www.gyproc.se/gyproc/content.nsf/docsById/7F25E112D6CE50D4C2256DC0001FDF8E?OpenDocument&m=mlmimamb

    
 • Rakennetaan taloa ja sama asia tuli esiin. Raksaäijä sano että seinä kestää mutta jos telkkariin aiheutuu "vetoa" eli joku vetäsee telkkaria ulospäin niin seinä tulee mukaan.
  Raksamiehen ehdotus oli laittaa gyprocin taaksen lastulevy ja se levy koolauksiin kiinni. Ja pysyy isompikin töllö paikallaan.

    
 • Hieman menee ehkä sivuun... mutta mieti tarkkaan, haluatko modernin, hienoista mainoksista tutun tavan kiinnittää televisio seinään, vain sen käytännöllisen, katsojaystävällisen tavan.
  Esim. suuri osa näistä seinään kiinnitetyistä, mainoksissa esiintyvistä televisioista on kiinnitetty aivan liian korkealle, siitä yksinkertaisesta syystä, kun se on näyttävämpi korkealle kiinnitettynä. Rento katselu onkin sitten ajan mittaan hankalaa ja alkaa jurppimaan jonkun ajan kuluttua.
  Toinen juttu on ideaalinen kulma, josta katsoa televisiota. Television ollessa kiinni seinässä, katsojakulmaa voi muuttaa vain siirtämällä katsojia. Televisiosta tulee siis invalido.
  Eikä saa unohtaa myöskään reikiä seinässä, jos rouva haluaa yhtäkkiä kalustaa olohuoneen eri tavalla...

  Itselläni oli myös aikomus kiinnittää töllö seinään. Kuuntelin tosin alan "viisaita" ja hankin kunnon penkin. Nyt on hyvä kääntää televisiota hieman, jos vaikka haluaa katsoa hyvän filmin yöllä, sohvalla lojuen.

  Siis yhteenvetona, töllä seinällä.

  + Kaunis, varsinkin jos se on korkealla.
  + Vie vähiten tilaa (tosin kaikki muut boxit rokottavat sen takaisin, koska niitä voi naulata seinään).

  - Katsojakulmaa ei voi muuttaa.
  - Television korkeus on usein väärä.
  - Seinään täytyy tehdä reiät.
  - Televisiota ei voi sitten siirtää. Ei yhtään, se on aina siinä.

    
 • Varmaan näin kuten edellä todettiin, mutta mainitaan sen verran että kiinnikkeitä jolla tauluteeveetä saa käänneltyä aika paljonkin, löytyy monelta valmistajalta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit