Digitelkkari häiritsee antennivastaanottoa!

1 kommentti

Olohuoneessa on (1) Sonyn KDL-32W4000 littutelkkari, jossa on DVB-T- ja DVB-C-virittimet. Tämä on kytketty suoralla antennikaapelilla talon kaapeliliittymään, dna Oulu.



Makuuhuoneessa (viereinen huone, välissä 70-luvun betonisein&#228:wink: on (2) Sonyn 21-tuumainen kuvaputkitelkkari, jossa on SCARTilla kiinni Handan 5000T, siis DVB-T-digiboksi. Se saa signaalinsa vahvistimella varustetusta "halpis"antennista mallia Aston, made in China.



Työhuoneessa (seuraava huone makuuhuoneesta, betoniseinä taas väliss&#228:wink: on (3) Sonyn 32-tuumainen 100 Hz 70-kiloinen kuvaputkitelkkari, jossa on Handan 3300 CVX DVB-C-digiboksi, kiinni talon kaapeliliittymässä.



Ongelma on, jos olohuoneen telkkari (1) käynnistetään, niin makuuhuoneessa televisio ja digiboksi (2) lähetettä ei tahdo löytyä ja jos löytyy, niin katkoo pahasti. Jos makuuhuoneen antennidigiboksilaitteet taas viedään työhuoneeseen ja liitetään telkkariin (3), ongelmia ei ole. Tai tietenkin, jos olohuoneen telkkari (1) sammutetaan, ongelmia ei ole. Tätä ilmiötä ei ollut aiemmin, kun olohuoneen kalustuksena oli analoginen telkkari ja Topfieldin nauhoittava DVB-C-digiboksi.



Tehtyjä toimenpiteitä: kaikki kaapelit vaihdettu, ”halpis”antenni Aston vaihdettu OneForAll 9320-vahvistettuun antenniin, viety vahvistettu antenni pitkällä antennikaapelilla makuhuoneesta toiseen huoneeseen, ei vaikutusta.



Mikä on ilmiö ja mitä asialle voisi tehdä?

  
  • kannattaa uusia antennirasiat

    Google - tv/fm push-on vahvistin - pientalovahvistimet. sieltä löydät ratkaisun tv ongelmiisi. :wink: :smile:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit