Uusi töllö, hintaluokka alle 1000€

3 kommenttia

Eli tarkoituksena olisi hankkia uusi, moderni töllötin kun tuo putki vetelee jo viimeisiään...

Hintaluokka saisi olla alle 1000€.LCD vai plasma?Tarkoituksena hankkia ainakin 32" Full HD, jotta ei tarvitsisi heti olla laitetta vaihtamassa.Olisi hyvä jos esim. urheilua katsellessa ei näkyisi ns. "haamukuvaa" eli "häntimiseksikin" tuota lienee kutsuttavan - ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.

Ainakin vanhempieni Sony KDL-40W4000 tuntuu olevan kova luomaan näitä "haamuja" eli se ei vain jotenkin pysy liikkuvankuvan perässä vaikka kallis tv onkin. Kaverini 32" Samsung taas on selvästi heikompitasoinen tv - olihan sen hintakin selvästi halvempi, noin tonnin luokkaa. Saako siis alle tonnilla kunnollista televisiota?!?Pelaan myös PS3-pelejä, joten tällaiseenkin tulevan tv:n tulisi soveltua...Onko kokemuksia/ehdotuksia/ideoita?

  
 • Ihme, että tällainen TM:n foorumi on kovin hiljainen. Lehteä kuitenkin luetaan paljon ja sen testeihin luotetaan. Television valintapulmissa apua löytynee parhaiten DVDPlazan keskusteluista.  Itsekin olen miettinyt uuden tv:n hankintaa. Käyttäjäkokemuksien lukeminen on ollut todella paljon avartavaa. Paikallisessa pesukone/tv-kaupassa palvelu oli kyllä hyvää, mutta käynti ei auttanut hankintapäätöstä. Olisivat myyneet minulla paljon halvemman telkkarin kuin olin alunperin ajatellut. Syynä varmaan se, ettei esillä ollut kuin yksi etukäteen miettimistäni malleista. Pakenin paikalta sitten aika nopeasti, sillä myyjä ei jättänyt rauhassa televisioita tutkimaan. Eikä enää oikein kiinnostanut muutenkaan kun sen yhden kiinnostavan mallin hinta oli 150,- kalliimpi kuin yleinen markkinahinta.

    
 • Tuo Sonyn KDL-40W4000 ja Samsungin LE40A656 (jos oikein muistan) on tuossa tonniluokassa ne "testimenestyjät" vaikka Sonyn hehkutusta en ole koskaan ymmärtänyt. Näistä kahdesta ottaisin Samsungin, tosin tuo malli alkaa olla poistumassa ja tilalle tulee kalliimpi 8-sarja. Suosittelen vähintään 40" ruutua vaikka tällä foorumilla se onkin tyrmätty. Pienen ruudun katsominen alkaa äkkiä harmittaa kun nykyisin saa niin halvalla isojakin paneeleja.

    
 • Ostin Sonyn KDL-40W4500 mallin. Tarkoitus oli ostaa juuri tuo testimenestyjä w4000, mutta laitoin pari sataa lisää ja ajattelin saavani vielä paremman töllöttimen. Onhan tuo w4500 uusin malli ja lisäksi 100hrz. Olen aina ostanut Sonyn tuotteita ja ollut niihin kaikin puolin tyytyväinen. Nyt kuitenkin tämän uuden tv:n kuva ei oikein miellytä. En tiedä enkö vain osaa säätää kuvaa oikein, säädöy ovat todella monipuoliset, mutta jokatapauksessa vanhassa 26" Philipsin taulutelkkarissa kuva näyttää paljon miellyttävämmältä ja luonnollisemmalta. Tämä Philipsi on vielä malliston halvemmasta päästä, eikä ole "fullHD" kuten tämä uusi Sony.

  Sonyn etu on kuitenkin todella helppokäyttöisyys, sen kanssa ei tarvitse avat manuaalia lainkaan. Philipsi on sitten tässä suhteessa aivan vastakohta. Sen käyttö on vieläkin osin hankalaa, vaikka sen kanssa on jo pari vuotta touhunnut. Eikä vähiten luokattoman kaukosäätimen ansiosta.  Kannattaa käydä tinkaamassa joka liikkeessä. Kalleimman ja halvimman hinnaneroa oli 230€. Aikapaljon 1300€ tuotteessa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit