Japanin GT-sarja

4 kommenttia

http://www.jgtcusa.net/ Sarja vaikuttaa kovalta ja mielenkiintoiselta. Tuota saisi tulla Suomen TV:stäkin kun sitä DTM:ää alkaa tulla, ihan vaan tasapuolisuuden vuoksi. Olisi muuten mielenkiintoista nähdä miten kävisi, jos Japanin GT-sarjan auto ja DTM-auto laitettaisiin vastakkain. En osaa sanoa kumpi olisi nopeampi. Hyvin tasaväkisiltä vaikuttavat. Vertailua Audi A4:n ja Honda NSX:n välillä.

Audi A4: teho noin 460 hevosvoimaa, vääntö yli 500 newtonmetriä, paino 1080 kiloa. Honda NSX: teho 500 hevosvoimaa, vääntö 600 newtonmetriä, paino yli 1145 kiloa. Se ei selvinnyt onko NSX:n paino ilman kuskia vai kuskin kanssa.

Ainiin, se sivu mistä olen nuo Audi A4:n tiedot saanut on myöskin hyvä laittaa näkyviin. Kas tässä: http://www.dtm.de/

[J R muokkasi tätä viestiä 23.01.2005 klo 15:50]
  
 • Japanin sarjaa en ole pahemmin nähnytkään televisiosta. DTM:ää ei näy televisiosta mutta välillä sentään vilautetaan muutamaksi minuutiksi. Kummatkin ainakin vaikuttavat aika mielenkiintoiselta.
  Jos nuo sarjat yhdistettäisiin ja siellä kilpailisi DTM- ja GT-sarjan autoja olisi se varmasti mielenkiintoista katsottavaa.

    
 • Voit ladata ne koneellesi samasta linkistä jonka yllä annoit. Muistaakseni Schedule. Ne on ajettu Californa Speedway:llä Jenkeissä.

    
 • http://www.supergt.net/en/ Tossa on se virallinen sivu. Ensimmäinen kilpailu jo ajettukin. Lamborghini Murcielago hävisi kärjelle 4 kierrosta! :grin: En olis ihan tommosta uskonut. Eikä Ferrari 550:kaan oikein pärjännyt. Kumpikaan ei päässyt alle 1:30 -kierrosajan kun kärki ajoi sellaiset 1:26 - 1:27. No ensi kisaan on sitte tulossa McLaren F-1 GTR mukaan, niin josko se sitten pärjäisi paremmin. Pysykääs muuten kuulolla, sillä ensi kisa ajetaan ihan pian eli parin päivän kuluttua. :sunglasses:

  [J R muokkasi tätä viestiä 02.05.2005 klo 21:26]
    
 • Nyt on sitten aika-ajot ajettu ja tuloslista näyttää tältä: http://www.supergt.net/supergt/2005/05r02/0502qualify_en.shtm Eipä pärjänneet McLaren F-1 GTR, Ferrari 550 GTS eikä Lamborghini Murcielago. Olivat GT500 -luokassa viimeisiä. :grin: Huomenna sitten itse kisa. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit