FPDA Drift Series 2010

2 kommenttia

FPDA Drift Series kausi 2010 julkaistuFPDA Drift Series 2010Kausi tulee alkamaan toukokuussa ja päättymään syyskuussa. Kilpailupäiviin sisältyy huomattavasti enemmän ajoaikaa kuin aiemmin, jokaisessa tapahtumassa FPDA Drift Series on mutkaradan ehdoton ykkösjuttu. Ratavalikoima tulee tuttuun tapaan olemaan monipuolinen. Olemme erittäin iloisia ja innostuneita myös siitä, että olemme saaneet täksi kaudeksi useita uusia yhteistyöseuroja mukaan osakilpailuja järjestämään. Näiden seurojen kilpailujen järjestämisen takana jylläävä rautainen kokemus tulee näkymään entistä ammattimaisempana kilpailukokonaisuutena niin kuljettajien kuin yleisönkin kannalta. Tulemme jälleen tekemään myös uusia maantieteellisiä aluevaltauksia drifting-kilpailujen järjestämisessä.15.05.2010 Motopark FHRA

06.06.2010 Alastaro FHRA

19.06.2010 Kuopio Kuopion UA

17.07.2010 Jyväskylä Lievestuoreen UA

28.08.2010 Alastaro FHRA

12.09.2010 Botniaring

Kaudella 2010 FPDA:n palkintojärjestelmä uudistuu. Nyt on jokaisen osakilpailun kolmelle parhaalle tiedossa reilu palkintopottiosuus osakilpailun osallistumismaksuista. Voittajalle jaetaan kaikissa kilpailuissa 30% osallistumismaksuista, joka tarkoittaa esimerkiksi 16 osallistujan kilpailussa 480 euroa ja 25 osallistujan kilpailussa 750 euroa. Finaaleissa tullaan siis näkemään entistä enemmän yritystä, kun kuljettajat mielivät pääsyä käsiksi palkinto-osuuksiin. Sarjan osallistumismaksu tulee olemaan 50 euroa ja Suomen Drifting ry:n jäseniltä 30 euroa. Osakilpailujen ilmoittautumismaksu on 100 euroa. Kuljettajien toiveesta nopeustuomaroinnin painopiste siirtyy tulevalla kaudella 30% pois entrynopeudesta ja lisää nopeuden hallintaan. Tämä auttaa hitaampien autojen kuljettajia haastamaan lajitteluissa tehokkaammat ja paremman pidon omaavat kilpakumppaninsa. Myös ratasuunnittelun ja muun toiminnan tiimoilta on kuljettajilta kysytty mielipiteitä, ja ne tullaan ottamaan voimakkaasti huomioon kauden toteuttamisessa.Suomen Drifting RY:n hallitus toivottaa kaikille kuskeille turvallista ja menestyksellistä kautta 2010. ja tekee parhaansa jotta kuskit, tiimit, sponsorit ja yleisö tulisivat kokemaan jännittäviä ja ikimuistoisia drifting hetkiä kaudella 2010Suomen Drifting RY:n hallituksen puolesta.Hannu Tervola

Suomen Drifting RY:n PJ

  
 • Enää muutama viikko ja sitten se alkaa...

  Kauden ensimmäinen osakilpailu ajetaan Motoparkissa 15.5 FHRA SONAX Spring Nationals -kilpailun yhteydessä.

  Lippujen hinnat: viikonloppu (la-su) 20 €, lauantai 15 €, sunnuntai 15 €. Lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi vanhempien seurassa.

  FHRA:n jäsenet jäsenkortilla ilmaiseksi!  Tervetuloa!  Ensimmäisen osakilpailun kilpailukutsu

  http://forum.vastaheitto.com/index.php?topic=5658.0  Kauden toinen osakilpailu on siirtynyt sunnuntailta 6.6. lauantaille 5.6.

    
 • FPDA:n ja FHRA:n yhteistyö jatkuu. Tulevana viikonloppuna, lauantaina 5.6 ajetaan FPDA Drift Series R2. Paikkana Alastaron moottorirata. Samaan aikaan myös kiihdytyssuoralla tapahtuu, kun kiihdytysajon Suomen mestaruussarja V8 Magazine Drag Race Series jatkuu toisen osakilpailun merkeissä.  Liput tapahtumaan: Kokoaika (la-su) 20,-, lauantai 15,-, sunnuntai 15,-, lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi vanhempien seurassa.

  Leiriytyminen 20,- / hlö (edellyttää kokoaika ranneketta)

  FHRA:n jäsenet kokoaika (la-su) 10,- ja leiriytyminen 10,-  Tervetuloa!!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit