Sony Ericsson K750i

3 kommenttia

Ajattelin kysellä muiden käyttäjien mielipiteitä tästä puhelinmallista!Omasta mielestä paras puhelin mitä tällä hetkellä on myynnissä!MP3:set,Radiot,2mpix Kamera ym,ym! Kyllä jää Nokian Symbian puhelimet kakkosiksi...

  
 • joo on kyllä näpäkkä vehe. Kyllä täytyy sanoa vaan että nokia on jäänyt pahasti jälkeen Sony Ericssonille sille ei voi mitään! tiiätkö yhtään millä hinnalla tuo malli lähtisi? itelle ois jo tarvetta kamerakännykälle jossa on mp3.

    
 • Itellä on K700i ja hyvä kampe sekin... Menin harmikseni hankkimaan tämän muutamaa viikkoa ennen K750i rantautumista markkinoillemme. Hivenen harmittaa mutta samapa tuo millä kalikalla sitä puhuu :grin:

  Onko ko. kalikassa(K750i) kaiutin-toimintoa..?

  [911 muokkasi tätä viestiä 23.09.2005 klo 21:57]
    
 • Niin Nokian Symbaalit ovat vähän jälkeenjääneitä, ja varsinkin MEKAANISESTI tosi rimpuloita! Kävin ostoskierroksella, kaupoissa olevat mallit olivat surkean tuntuisia, eli aikomus oli ostaa N-puhelin mutta mukaan sitten tarttui SamsungE730, eli siedettävä megapix.kamera, musasoitin ja radio. Pieni musta kimmoisa, ennenkaikkea kestävän tuntuinen!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit