Liikennevakuutus

2 kommenttia

Kannattaako vaihtaa uuteen 1 auto ei muita ajopelejä. Vakuutus ollut samalla 20 vuotta. Ei korvattavia vahinkoja. Mikä huonontuu jos vaihtaa.

  
 • Aika monella vakuutusyhtiöllä on jonkinlainen vakuutuslaskuri nettisivuillaan. Näiden käyttäminen on helpoin tapa tehdä tutkimusta maksujen tasosta. Hintaan vaikuttaa mm. vakuutuksen sisältö, kuskin ikä, paikkakunnan kalleusluokka, auton moottoritilavuus, sekä automerkki- ja automallikohtainen vahinkoriskiluokitus. (esim. teinipemarit kalliita ja paappatojotat halpoja)
  Bonusrakenteissa oon nykyään myös eroja yhtiöiden välillä. Jotkut tarjoavat lisäalennuksia jos keskittää muitakin vakuutuksia samaan yhtiöön. Ja joillakin yhtiöillä on halvempi vakuutus vähemmän ajaville (esim. alle 10tkm vuodessa).

    
 • Komppaan edellistä kommentoijaa. Alla kaksi uskomusta, jotka nousevat edelleen usein esille vakuutusten kilpailuttamisen yhteydessä.

  "Auton liikennevakuutuksen hinta on täysin sama vakuutusyhtiöstä riippumatta" ja "En voi kilpailuttaa vakuutuksia, koska olen maksanut jo tämän vakuutuskauden maksut alkuvuodesta" - Nämä olettamukset eivät pidä paikkaansa.

  Auton liikennevakuutuksen hinta ei ole vakio vaan vaihtelee yhtiöittäin, riippuen mm. vakuutettavan auton merkistä, asuinalueesta ja kuljettajan iästä. Pelkästään auton kilpailuttaminen voi tuoda huomattavat säästöt vakuutusmaksuihin.

  Vakuutusten kilpailuttamisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Jos saat kilpailuttamisella säästöä ja vakuutusyhtiö ei vaihdu, niin hintaetu huomioidaan hyvityksenä suoraan asiakkaan tilille tai seuraavassa laskussa. Jos vakuutusyhtiö vaihtuu niin asiakas saa kaikki etukäteen maksetut vakuutusmaksut takaisin palautuksena.

  Paljon kuulee monenlaista, mutta nämä viimeisimpänä. Vakuutukset ja niiden monimutkaisuus, korvausmenettelyt ja monet muut asiat herättävät paljon kysymyksiä ihmisissä eikä se väärin ole. Eri vakuutusyhtiöiden tuotteita on vaikea jopa ammattilaisen verrata, minkä takia ei ole ihme, että kilpailuttaminen koetaan hankalaksi.

  Voit kysyä lisää vakuuttamisesta ja kilpailuttamisesta asiakaspalvelu@vakuuttava.fi. Jos emme tiedä vastausta, selvitämme sen puolestasi!

  Palveluumme ei sisälly muita kuluja kuin pelkästään 50% palkkio ensimmäisen vuoden säästöstä, jonka saamme aikaan meklarikilpailutuksella.

  Mukavaa kesää ja aina kannattaa kilpailuttaa! #Vakuuttava.fi

  HOX! Kampanjakoodilla VAKUUTTAVA18 saa -5% alennuksen meklaripalkkiosta.

  https://www.vakuuttava.fi/yksityisasiakas/pika

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit