Auto Saksasta?

5 kommenttia

Löytyykö jostain jotain selkeää tietoa siitä, miten todennäköinen autovero pitäisi laskea, jos lähtee hakemaan autoa Saksasta?

  
 • Nyt vitsin kerroit!
  Ensin tuot sen auton, sitten tullilaitos yrittää arvata paljonko vero on, sinulle heitetään päätös ajatuksella, että josko menis läpi?
  Sitten valitat päätöksestä, jolloin joskus vero asettuu kohdalleen. Tai sitten ei.

    
 • Selkeää tietoa taitaa olla turha toivoa. Ainoa tapa on katsoa, onko samanlaisista autoista tehty jo päätöksiä ja arpoa sen mukaan sitä maksettavaksi tulevaa summaa. Veroprosentit löytyvät joillain merkeillä tullin taulukoista ja joillain eivät...

    
 • Tämä on ehkä ikuisuuskysymys ja keskustelunaihe, mutta mielelläni äänestäisin poliitikkoa, joka uskaltaa kannattaa autoveron poistoa kokonaan vaikkakin valtion pitäisi saada tarvittavat tulot sitten vaikka polttoaineverolla. Olisi mielenkiintoista tietää montako ukkoa on pitänyt palkata verjoa laskemaan ja perimään; kuitenkin kuluttajasta tuntuu, että häntä kiusataan. Emme muuten keskustelisi kannattaako auto tuoda Saksasta, vaan kannattaisiko se sinne viedä.

    
 • Lisätietoa tuonnista saat oppaasta www.sompsa.fi, sekä tullilaitoksen tekemistä verotuspäätöksistä www.autovero.net. Sivua päivitetään aika ajoin uusiks. Sieltä näet jo toteutetut veropäätökset tuhansista ajoneuvoista.

    
 • Lainaus:
  03.05.2004 klo 09:26 SixPack kirjoitti
  Lisätietoa tuonnista saat oppaasta www.sompsa.fi, sekä tullilaitoksen tekemistä verotuspäätöksistä www.autovero.net. Sivua päivitetään aika ajoin uusiks. Sieltä näet jo toteutetut veropäätökset tuhansista ajoneuvoista.


  Sorry, piti olla www.verotus.net. Helteet nääs?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit