Harakan bensasatanen

44 kommenttia
2»
 • Kuuleppas Kumppani, pääministerimme Sanna Marin on sodanjälkeisen aikamme vaikeimmassa paikassa, koronapirulainen kuritaa koko yhteiskuntaa kovalla kädellä. Ei nyt viitsi ihan lapselliseksi heittäytyä. Hyvin on hoitanut hommansa kun otetaan huomioon kaikki mitä on tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaan. Täältä täydet pisteet sietokyvyn ylärajoilla menevälle pääministerille. 🙏 👍

    
 • muokattu 08.03.2021 16:53

  @tracktest kirjoitti:

  Kuuleppas Kumppani, pääministerimme Sanna Marin on sodanjälkeisen aikamme vaikeimmassa paikassa, koronapirulainen kuritaa koko yhteiskuntaa kovalla kädellä

  Ei nyt viitsi ihan lapselliseksi heittäytyä, kun nyt oli puhetta autoilusta ja maailman pelastuksesta. Ja autoilun verotuksesta.

  Meneekö sinulta kuppaaminen ja rokottaminen sekaisin? Ensimmäinen koskien autoilijaa (kommenttisi 06.03.2021 18:12) ja jälkimmäinen koronaa ja sen hoitoa valtioneuvoston toimesta siis, jos et tajunnut.

    
 • @Kumppani kirjoitti:
  On myös ollut aivan sama mikä hallituskokoonpano kulloinkin on ollut. On ollut oikeistokin vallankahvassa - pitämässä status quota. Joka muuta väittää, huijaa itseään, eikä katso kuin värilasein, valitettavasti. Kunnallispoliitikot tuskin muuttaa mitään tässä kohtaa, joten miksi aiheella ratsastetaan vaikkapa kunnallisvaaleissa.

  Mennyt aika on historiaa, tuleva aika on tulevaisuutta.

  Poliitikot eivät ole yhtenäinen joukko, kuten edellisessä hallituksessa nähtiin. Siellä oli Keskustan pääministeri joka ei suostunut olemaan samassa hallituksessa Halla-ahon Perussuomalaisten kanssa (se tapaus jossa yksi mies halusi matkustaa auton takakontissa), ja vastaavasti Soinin perustama Sininen tulevaisuus poistui hallituksesta ja myös eduskunnasta.
  https://www.kaleva.fi/il-ja-al-soinin-valtiosihteeri-livahti-sipilan-luo/1888221

  Puolueilla on puolueohjelma joista näkee tavoitteet mihin ne pyrkivät. Se ei ole lupaus siitä että tavoitteisiin päästään, mutta jos äänestää puoluetta joka lupaa äänestäjälle itselleen raippaa, niin se ei ole paras valinta (ellei koe että tavoite on hyvä, mutta kaipaa siihen itselleen verottajalta kannusteita).

    
 • Kumppani sait tapasi mukaan kaiken sekaisin. Elämme korona-aikaa joka vaikuttaa kaikkeen. Korona kypsyttää koko kansaa. Tämä autoilijoiden kuppaus on ja pysyy sitä ei sanoilla muuteta, se vaatii tekoja. Täysin käsittämätön tapasi sekoittaa puurot, vellit ja keitot on täysin kestämätön tapa edes yrittää järkevää keskustelua. Järkevästä keskustelusta ei voi edes haaveilla, se lähtee alusta alkaen täysin väärille jengoille.

    
 • muokattu 08.03.2021 17:21

  @Karrette

  Mennyt aika on historiaa, tuleva aika on tulevaisuutta

  Noin se taitaa olla osapuilleen kyllä.

  Puolueilla on puolueohjelma joista näkee tavoitteet mihin ne pyrkivät. Se ei ole lupaus siitä että tavoitteisiin päästään, mutta jos äänestää puoluetta joka lupaa äänestäjälle itselleen raippaa, niin se ei ole paras valinta.

  Täytyy tietysti samalla toivoa, että jos kuvittelee saavansa porkkanaa, niin ei pety. Ei sekään ole oletuksena paras valinta tietenkään. Ja taas alkaa selitykset "kun hallituksessa on mukana [lisää tähän sen siiven puolue, joka on väärässä päässä], niin eihän sitä voi saada...."

    
 • muokattu 08.03.2021 17:37

  @tracktest kirjoitti:

  Täysin käsittämätön tapasi sekoittaa puurot, vellit ja keitot on täysin kestämätön tapa edes yrittää järkevää keskustelua. Järkevästä keskustelusta ei voi edes haaveilla, se lähtee alusta alkaen täysin väärille jengoille.

  Kuuleppas tracktest: Täysin käsittämätöntä puurojen, vellien ja keittojen sekoitusta ja kestämätöntä kommenttia. Miksi yrität ihan itse sekoittaa itsesi?

  Minä vastasin edellisellä sivulla viisasteluusi aiheeseen liittyen just eikä melkein. Näytin vain, miten tuuliviirikirjoittelusi ilmenee. Voit ihan itse tarkistaa, mihin minä kommentoin ja mitä.

  Sinä sotket tähän koronaa ja muuta tuskaa mukaan, en minä. Et sinä ekalla sivulla (6.3.2021 18:12) muistanut siitä yhtään mitään, kommentoidessasi kuinka "autoilijoita kupataan". Mikset? Mihinkäs se valtionvelka juuri nyt mahtoikaan liittyä, muistatko? Onko nyt sodanjälkeiset pahimmat ajat, vai ei?

    
 • Tämä sinun tapasi vetää yhteen keskusteluja sieltä täältä ja sitten käsittämättömällä tavalla nivoa eri keskusteluja samaan soppaan. Tässä on se mitä ei voi parhaalla tahdollakaan ymmärtää.

    
 • muokattu 08.03.2021 17:44

  Mitä höpäjät?? Samasta aiheesta tuolla edellisellä sivulla keskusteltiin. Ymmärtäminen on kuule ihan helppoa: tässä säikeessä on vielä vasta 2 sivua. Varmaan pinnasi riittää lukemaan alusta asti ajatuksella. Sitten voit todeta, missä ihan itse lähdet viemään sivuraiteelle....

    
 • Joku uusi voinee haksahtaa keskusteluun kanssasi mutta ei toista kertaa. Saman toistoa mitä hulluimilla käänteillä.

    1
 • muokattu 08.03.2021 17:49

  Et millään vielä ehtinyt lukea ajatuksella alusta. Nyt voisit - viimeistään. Tämä on hyvin johdonmukaista ja sinun on se helppo sitten havaita. Sinä luot hulluja käänteitä ihan itse.

    
 • muokattu 08.03.2021 18:22

  @Karrette kirjoitti:

  nastavero olisi nasta juttu, maailma olisi silloin pikkaisen parempi.

  Eipä juuri. Lätkäistäänkö vaikka 50 egee hankintahintaan? Vai km-pohjaistako meinasit?

  Kesällä kuitenkin ajetaan enemmän kolareita kuin talvella

  Johtuiskohan nastarenkaista talvella?

  Harmi vaan että "palsternakka" eli Liikenneturvallisuuskeskus ei katso tarpeelliseksi valvoa liikenneturvallisuutta, tai lähetä partiota kirjoittamaan päiväsakkoja peräänajoista / ketjukolareista

  Mihin tuollainen väite perustuu? Vai onko vain "kivaa läppää" keskusteluhengessä?

  Jos tarkoitit sitä että sakotetaan / määrätään vero siitä että ei noudateta turvaväliä, niin sellainen on jo.

  Vero?

  mieluisampaa on verottaa ylinopeudesta

  Ai niin, lempilapsesi turvaväli ja vilkku eivät saa tarpeeksi huomiota...

    
 • @Kumppani kirjoitti:
  @Karrette kirjoitti:

  nastavero olisi nasta juttu, maailma olisi silloin pikkaisen parempi.

  Eipä juuri. Lätkäistäänkö vaikka 50 egee hankintahintaan? Vai km-pohjaistako meinasit?

  Kesällä kuitenkin ajetaan enemmän kolareita kuin talvella

  Johtuiskohan nastarenkaista talvella?

  https://www.nrk.no/rogaland/gebyr-far-folk-til-a-velja-vekk-piggdekk-1.13749134

  Nastamaksu olisi 140 euroa talvelta.

    
 • @Karrette kirjoitti:

  @Kumppani kirjoitti:
  @Karrette kirjoitti:

  nastavero olisi nasta juttu, maailma olisi silloin pikkaisen parempi.

  Eipä juuri. Lätkäistäänkö vaikka 50 egee hankintahintaan? Vai km-pohjaistako meinasit?

  Kesällä kuitenkin ajetaan enemmän kolareita kuin talvella

  Johtuiskohan nastarenkaista talvella?

  https://www.nrk.no/rogaland/gebyr-far-folk-til-a-velja-vekk-piggdekk-1.13749134

  Nastamaksu olisi 140 euroa talvelta.

  Pannaan samantien 200 euroa

    
 • @Josef kirjoitti:

  Polttoaineiden tulevia hinnankorotuksia suunnitellaan korvattavaksi kaikkein köyhimmille kansalaisille virallisiin tulo- ja ajoneuvorekisteritietoihin perustuen.
  Varat korvauksiin kerättäisiin bensiini- ja dieselautoilijoilta.

  Mikäpä siinä. Korvaukset toki olisivat tietojen mukaan aika pieniä ja tuskin ajoja lisäisivät.

  Bensan hinnankorotus on kumman kiihottava asia. Nytkin valitetaan korkeasta hinnasta ja korotuksista vaikka hinta on ollut aika lailla sama kymmenen vuotta. Viime vuoskymmenen alussa se oli jopa korkeampi. Liikenteen päästöjä on reilusti vähennettävä. siihen on monia konsteja. Bensan hinnan reilu korotus on vain yksi . Turha tässä nyt hihhuloida sitä, että bensa voi maksaa jopa pari euroa litra kymmenen vuoden päästä.

  Ja se bensan hinta... Naapurin rouva kertoi, että oli mennyt tankkaamaan tarjousbensaa, Rouva alkoi täyttää tankkia ja autossa istuva mies huomasi, että hinta oli noussut ihan normaalitasolle. Hän huusi rouvaa lopettamaan tankkauksen, kun noin puoli tankillista oli täyttynyt. "Mennään ostamaan halvempaa". Ajettiin viisi kilsaa ja otettiin puoli tankkia bensaa, jonka hinta oli 0,01 €/l halvempaa. Ajettiin viisi kilsaa kotiin. Mies oli tyytyväinen, vaimo piti hommaa älyttömänä ja siksi kertoikin sen minulle.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit