Kärryn veto sähköautolla

187 kommenttia
123457»
 • "Lisävarusteena on saatavana niin peruutustutka kuin -kamerakin."

  Nuo pitäisi olla alkuperäisvaruste, ainakin peruutustutka.

    
 • @▫️ kirjoitti:
  "Lisävarusteena on saatavana niin peruutustutka kuin -kamerakin."

  Nuo pitäisi olla alkuperäisvaruste, ainakin peruutustutka.

  Eikös Dacian koko filosofia ole tarjota mahdollisimman pelkistettyjä autoja mahdollisimman halvalla?

    1
 • Mihin liittyen, veturiksiko?

    
 • @Herbert kirjoitti:

  Mihin liittyen, veturiksiko?

  Siihenkin, tavaratila-, hinta-, rangevertailuun, mitä näitä nyt sotketaan tänne sekaisin. Pärjää tai ei, niinhän täällä muitakin arvioidaan. Voihan tuosta avata omankin keskustelun. Luuletko, että lähtisi lentoon?

    2
 • Veturiksi tuosta tuskin on, eikä Dacia muutenkaan mikään huippusuosittu ole ollut. Tuskin sähkö tilannetta muuttaa. Mutta tämä on vain minun veikkaukseni, kristallipalloa en omista.

    
 • muokattu 13.03.2021 12:19

  Tähän ei saa sotkea sitä, mitä mieltä asiasta ovat ne jotka sähköautoista kirjoitellessaan kuvittelevat edustavansa isoakin osaa kansasta arvoidessaan autoja joiden hintahaarukka vaikuttaa olevan 60-200k€. Tai sellaisia joille pienen auton ongelmat ratkeavat yksinkertaisesti ostamalla isompi. Tai joiden omakotitalon latausampperiratkaisut ovat kerrostaloasukkiin, tai kadunvarsiparkkeeraajaan verrattuna vain speksien vertailua. Joillekihan auto ei edusta kuin pakollista liikkumisvälinettä sinänsä, vaikka puuttuvan julkisen liikenteen takia. Jotkut voivat sijoittaa varojaan muuhun omaisuuteen mielummin, puhumattakaan ruumiin ja sielun hyvinvointiin, mutta ei siis autoon suhteessa.

  Silti heillä saattaa olla yhteinen huoli "maailman pelastamisesta" ja Springin hintaluokka tuo päästöttömän nurkka- ja työmatka-ajon reilusti jo lähemmäksi kuin Tesla muuten kuin 7 vuotta ja 200000km ajettuna ja akun vaihto häämöttää.

  Tämä on vain minunkin veikkaukseni, kristallipalloa en omista myöskään. Mutta tuleehan ne muutkin "oikeasti merkittävät" automerkit mukana kisassa edullisemmassa päässä ennen pitkää, kun sähköautoilu kehittyy. Niitä odotellessa sitten vissiin mieluummin?

    
 • Jos lähtisi sähköautolla lappiin matkailuvaunun kanssa, onnistuisiko lataus missään ottamatta vaunua irti? Onhan siinä toisaalta taukopaikka mukana. Vaikka kahvitteluun tai nokosiin. Sopivan väljä parkkipaikka kuitenkin pitää olla.

    1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit