Vectrasta

1 kommentti

Viimeistä korimallia oleva Vectra ei oikein menestynyt TM:n kestotestissä. Kohteliaista sanankäänteistä huolimatta sanoman sisältö oli mielestäni aika rankka. Kokeessa ollut auto taisi olla vuosimallia 2003.
Erityisesti jäi mieleen venttiilinvarsien poikkeuksellinen kuluma tai pinta yleensä, jota oli oikein tosissaan tutkittu. Vähän ennusteltiin, että mitenkähän kestävät pitemmän päälle. Tällä hetkellähän Opelin sanotaan (ainakin Opel itse) kiinnittävän laatuun kovasti huomiota. Kai siinä siten myönnetään jotain häikkää olleen. Itsellä ollut enemmän kuin puolikymmentä Opelia, ne omat jipponsa kaikissa (aika halvat sittenkin - jos jakohinhan ja vesipumpun muistaa vaihdattaa) niissä on ollut, mutta muuten varsin varmoja ja erittäin kuormankestäviä. Tuommoiset mukavuus jne tekijät ovat enempi makuasioitakin, joten en sano niistä mitään.
Niin, onko jollain jo kokemuksia, huonoja tai hyviä tuosta uuden korimallin tulon alkuajan tilanteesta. Miten ovat nuo autot menestyneet käytössä, joku on kai ehtinut ajaa aika pitkästikin.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit