Windows 10 sähköposti&kalenteri

3 kommenttia

Windows 10 sähköposti&kalenteri sovellus lakkasi toimimasta. Sovellusikkuna aukeaa muutamaksi sekunniksi ja sitten sulkeutuu.

Windows päivitykset on asennettu ja em. sovellus poistettu ja asennettu uudelleen, mutta ei toimi. Kokeilin myös eri käyttäjätileillä ja kokonaan uudella tilillä, mutta sama ongelma jatkuu. Missä vika?

  
  • Omassa tuo vielä toimii. Sen sijaan Whatsapp on kiukutellut. Se ilmoitti, että on uusi parempi versio saatavilla. Latasin ja asensin useamman kerran, mutta ei onnistunut. Sitten taisin poistaa vanhan ja asensin uuden ja uusi alkoi toimimaan. Mutta se katosi jonnekin enkä sitä onnistunut löytämään, vaikka se oli yhä asennetuissa ohjelmissa. Otin pois ja asensin uudelleen, taas toimii.

    Tuskin ongelma käyttäjätilistä johtuu, näyttäisi ohjelma kaatuvan koneessa. Uutta yritystä ja koneen siivousta, ehkä. Ja koneen sammutusta ja käynnistystä väliin.

      
  • Nimimerkkini vaihtui mailiosoitteen vaihdon takia.

    Mutta ongelma ei siis korjaantunut millään omilla tempuilla. Itsekseen alkoi taas kusti polkemaan. Ehkä joku windows päivitys korjasi ongelman?

      
  • Kai vanhaa nimimerkkiä voi käyttää, vaikkei siihen liitettyä osoitetta olisi enää edes olemassa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit