Cupra Born

5 kommenttia

Lehden puolella Pihistelijä taas ylistää Cupraansa ja paljon hän on sillä ajanut. Jossain muuallakin sitä on kehuttu. Vastaavaa Volkkari ei taas paljoa ylistetä, ehkä uusittu on parempi. Onko tuo Born tosiaan paljon parempi kuin VW? K.I.T.T.in ulkonäköähän siihen on laitettu tai ehkä saman ajan Transamin väritystä ja muotoilua, mutta eikö se kuitenkin ole sama kuin Volkkari?

  
 • Cuprasta en tiedä, mutta olen nyt ajanut reilun kuukauden parivuotiaalla Skoda Enyaqilla. Se on ihan hyvä, ja siinä on riittävä määrä fyysisiä nappuloita.

    
 • Enyaq taitaa vertautua isompiin Volkkareihin. Sellainen voisi olla sisältä kiva, mutta ulkoa aivan liian iso ja painava.

    
 • @Late1969 kirjoitti:
  Enyaq taitaa vertautua isompiin Volkkareihin. Sellainen voisi olla sisältä kiva, mutta ulkoa aivan liian iso ja painava.

  Joo toki, se on ID4 eikä ID3

    
 • Yksi paljon haukuttu ID.3 rasite oli softaongelmat. Siinä suhteessa uudemman ja myöhemmin esitellyllä Cupra Bornilla on hyviä edellytyksiä olla aivan aidosti vuosimallina 2024 selvästi parempi kuin ID.3 oli vuonna 2021 eikä vain "samaa pastaa eri paketissa".

  Niin on tosin uudella 2024 ID.3:llakin, mutta kun maine on kerran mennyt, niin Esson paari ei mielipidettään muuta vaikka tuote muuttuisi kuinka paljon tahansa.

    
 • @Late1969 kirjoitti:
  Enyaq taitaa vertautua isompiin Volkkareihin. Sellainen voisi olla sisältä kiva, mutta ulkoa aivan liian iso ja painava.

  Se ON sisältä kiva myös takapenkillä, vaikka siellä istuisi aikuisiakin.

  Coupe tosin uhraa takatilat ulkonäölle, mutta en näe siinä mitään ongelmaa, kun ostaja saa itse priorisoida oman valintansa ulkonäön ja sisätilojen välillä. Minunkin silmääni Enyaq coupe on poikkeuksellisen hyvän näköinen isoksi ja korkeaksi "möhkäle-coupeksi", vaikka en itselleni sellaista kaipaakaan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit