toyotan nykiminen

6 kommenttia

oisko kellään tietoo tuosta 2E koneesta joka on 1,3 12v niin siitä mikä on kun joka toinen sellainen corolla nykii kun kiihdyttää?? lämän kun polkee pohjaan niin ei nyvi yhtään eikä matkaaojossakaan tasasella kaasulla mut heti kun polkee vähän kaasuu vaik 100 vauhissa niin rupee nykimään.. tulpat ja johdot vaihdettu, imuvuotoa ei ole, kaasutin vaihdettu, virranjakaja vaihdettu.. kaikki alipaineletkut käyty läpi ja vaihettu. pitää vielä säätää kaasutin ja sytkät kohdalleen mut tuskin paljon vaikuttaa kun teki samat entisillä osilla jotka oli säädössä. tuntuu että tuo on vakiovika jolle ei voi tehdä mitään. mulla on kaks samalla koneella olevaa corollaa ja kumpikin tekee samaa, toinen vähän enemmän toinen vähemmän

  
 • Tuossa 12v kaasarikoneessa menee ryypynsäädin eli kompensaattori rikki siellä 200-300tkm välillä. Se aiheuttaa nykimistä ja ryypyn päällejäämistä. Ts. alkaa usein käydä liian rikkaalla, kulutus nousee ja savuttaa mustaa ketunhäntää. Toinen tyyppivikakohde on alipainesäädin, joka aiheuttaa nimenomaan nykimistä. Se kannattaa vaihtaa, maksanee pari kymppiä tarvikkeena. Tuo alipainesäädin rikkoutuu usein rikkinäisen ryypyn vuoksi, mutta voi noin vanhassa olla jo muutoinkin rikki. Uusi se siis ekaksi ellei ryypyn kanssa ole selviä oireita....

    
 • juu siis missä olevaa alipaine säädintä tarkoitat? virranjakajan vai mitä?

    
 • juu. sellainen pyöreä mötikkä virranjakajalla.

    
 • Kompensaattoria tai alipainesäädintä minäkin veikkaan, mutta jos ei vika nuissa niin tarkista jarrutehostimen säiliö ja jakopää! :sunglasses:
  Tuossahan on muistaakseni "satoja" pikkumustia alipaineletkuja, onko liitoskappaleet ja liitokset varmasti kunnossa? :sunglasses:

  [JOXA muokkasi tätä viestiä 16.12.2006 klo 21:59]
    
 • Säädäpä venttiilit!Säätöarvo on 0,17 mm,eli voit säätää 0.20 platulla
  tiukaksi!Oletan että olet tsekannut mitkä autosi hc-arvot ovat!!??Ei sun jakopäässä mitään vikoja ole!

    
 • Edellisessä versiossa (8v KE70)mulla laite nyki kun kaasariin menevän metallisen bensaputken liitännässä oleva metallisihti oli kerännyt riittävästi paskaa...ajettu about 250000 tuolloin. Saattaa olla kyllä tuossa uudemmassa erilainen kaasari mutta tiedoksi vaan, itse tuolloin purkasin kaasarin kahdesti ennenkuin huomasin että siellä tuommoinen suodin onkaan.. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit