Kokemuksia näistä (Impreza, pösöt 206-307-406, volvo v40

7 kommenttia

eli subaru impreza 2.0 GL - kaikki kommentit otetaan vastaan!Mites pösöjen omistajia, onko 206 (vm. 00-03) kuinka huteran - jämäkän oloinen?Entäs V40 volvo verrattuna v70:een? Minkälaisia eroja ajettavuudessa?

  
 • Itsekkin katselin imprezaa joskus, mutta sitten iski todellisuus: Teho 92 kw ja kulutus 12.1/7.2/9 l/100km, joka on tuon tehoiselle autolle ihan liikaa, vaikka onkin neliveto.

    
 • Täytyy kuitenkin käydä koeajolla ja katsoa sitten... Entäs ketään jolla kokemuksia V40:sta? Oon ite ajellu vaan sedan-Volvoilla sekä V70:lla, mut nyt olis harkinnassa V40. Tilaa en siis tarvii, mutta mietin et onko V40:ssa muuten sitä vanhaa tuttua vakaata Volvon tunnelmaa ajossa? Eli pääasiassa matka-ajoon olisi, 2.0T koneella. Kommentteja?

    
 • Noista vaihtoehdoista ehdottomasti V40 2.0T kunhan ostat uudemman kuin 2001 eli facelift mallin vanhemmissa kun on noita ruoste vikoja ollut ja ajettavuus uudemmassa huomattavasti parempi kunhan vältät liian leveitä renkaita.

    
 • Entisenä Pösön omistajana voin lämpimästi suositella Pösön jättämistä pois hankintalistalta. Harrasteautonahan se menee koska kaikki vapaa-aika menee autoa rassatessa.

    
 • "Entisenä Pösön omistajana voin lämpimästi suositella Pösön jättämistä pois hankintalistalta. Harrasteautonahan se menee koska kaikki vapaa-aika menee autoa rassatessa."

  Justjust, edellinen auto oli pösö, nykyinen pösö ja seuraavakin tod.näk. pösö. Tällä hetkellä 307 diesel, 7 v vanha ajettu yli 200 tkm eikä ole ikinä jättänyt tielle. Määräaikaishuollossa on käytetty ja alapallo nivel sekä 1 vakaajatanko vaihdettu. Että ihan hyvin kestää vaikka jotkut muuta väittää....

    
 • Jos autonsa ostaa käytettynä n. 10 vuoden ikäisenä niin silloin tuskin kannattaa Peugeotia ostaa. uutena jos ostaa ja asuu ihmisten ilmoilla niin silloinhan se on sama jos auto tien päälle jättääkin. Toista se on pohjoisessa Suomessa. Siellä auton täytyy olla luotettava. Jos auto jättää tien päälle 40 asteen pakkasessa ja kännykkä ei kuulu niin pulassa olet. Siellä ei pahemmin Pösöillä ajetakaan.

    
 • Näin on näppylät ja siksi täällä susirajan (kehäkolmosen) ulkopuolella pitää olla toimiva kulkine, siis "status ja imago" on toisarvoista? :xmas:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit