Kaikkien möhkömaastureiden äiti

3 kommenttia

Ostaisinkohan itselleni vaihteeksi Chevrolet tai GMC Suburbanin? Aivan kunnon 2,6 t omapainon omaavan 6,5 Td:n, tässä muita vaihtoehtoja odotellessa. Näkyy Pörssissä olevan eri versioina n. € 25 t, -95-97. 530 D taidetaan viedä käsistä lähes väkisin, ja Challenger matkaisi merikontissa tai Anatovilla Japaniin. Mutta vain kun hinta kipuaa yli 40t €.

Voisin rauhassa jolkotella maanteitä 100:n nopeudella, katsella kun Mie Ite paineli V12 tuplaturbolla ohi, ja kohta tienposkessa polliisin takapenkillä, tai jo seuraavan huoltiksen pihalla kahvilla. Kuten kaikki muutkin tasapuolisesti, jos joku jäisi taakse roikkumaan, se olisi ehkä TeeCee!? Sieltä ylempää sitten katselisin kaiken maailman pikkuautoja joiden vain on päästävä ohi. Ja kun taas ajan jenkkiä, loppuu kiire tai sen tunn, kuin taikaiskusta, mitä isompi auto, sen vähempi on mihinkään kiire, ja aina kerkiää, sen tiedän kokemuksesta.

Laittaisin punkan taakse, onhan se pirun pitkä laitos, hyvä kun Tenolla kalassa ottaa tirsat autossa välillä makuuasennossa. Oikeasta 4-vetoisuudesta voisi myös olla hyötyä joskus. Voisi nykäistä vaikka City-maasturin hangesta pois, kun omin eväin ei sieltä pääse. Vinssihän siinä pitäisi olla jos ei hirveä kerkiäisi väistää, jotta saisi sen kyytiin jollain tapaa tuliaisiksi. Niin, ja se nylkypuukko ja eräpussit.

  
 • Mersun G ennemmin, pitkä akseliväli, kaikki herkut ja oikea maasturi. Siellä yhdessä keskustelussa autotekniikka osiolla oli se linkki, jostakin turvallisuudesta siellä höpötettiin, mutta yksi kuvasarja kiteytti (imo) hienosti yhden asian: Kolaroitu Hummer H2, aivan lintassa. "Hummer, it only LOOKS tough" :wink:

  Psst, en minä aja lujempaa kuin muukaan liikenne valoisalla aikaa, ei tällä värkillä tarvitse provosoitua... Joskus viikonloppuaamuisin tulee välissä varalaskupaikan suoralla niistettyä kun muita liikkujia ei ole...
  Radallekin voisi mennä välissä pyörähtämään kunhan vaihtaa jarrupalat kovempiin, nyt ne sulais aika pian.

    
 • Arvasin että saan vastauksen, he he !
  Niin, en tiedä oikein, tuo Suburban oli nyt "heitto", ei sillein etteikö se olisi OK, mutta yksin ajavana 95% sellaisessa, eikä taida lämmetä sisätilat talvella ennen 100 km:n ajoa.
  Mersun G-maasturi on varmaan OK, paitsi ulkonäöllisesti se on kuin Ruotsin lautat, ja samaa turhaa tilaa siinäkin kulkee.
  Kai on muijan nimellä haettava tässä auto sitten taas Saksasta, ehkä -02 530 Tdi, Audeja on nyt ollut 3 kpl, hyviä ne ovat, mutta Bemari tuo oman vaihtelunsa. Jos sopiva 270 Cdi farkku, niin ehkä sellainenkin?

    
 • Mersu AMG alle! 5,6s sataseen ja huiput rajattu 210km/h. :wink:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit