Kokemuksia suburbanista

4 kommenttia

Kiikarissa olisi -95 mallinen chevrolet suburban 6.5td, olisin kiinostunut tietämään tyyppivioista, kulutuksesta(vaikka eihän tämä pyhällä hengellä kuljekkaan) sekä käyttäjien kokemuksista ja mielipiteistä

  
 • Voit yrittää hakea vikoja jonkun 600.000 km jälkeen.
  Kulutus on melko suuri 6,5 Td:ssä, siinä 15-17/100. Kulutus on myös riippuvainen perän välityssuhteesta.

  Ahtamaton 6.2 vie Starcraftissa 10 maantie, 12 l kaupunki. Minulla oli 6 vuotta Vani aikoinaan, sillä ajettiin Milanon ja Hammerfestin väliä, niin lumi- kuin hiekkamyrskyssä. Jouduin kerran vaihtamaan palaneen ajovalon. Tylsä vikalista, toki kulutusosat vaihdettiin huollossa, mutta siinä se.

    
 • Eikö Suburbanissa olen 8,1-litran VEEKASI ja tehoja 250kW. Miten noin iso auto lähtee ja kuluttaa tuolla koneella? Ja eihän tuollaista 8,1-litraista ole Suomessa...

    
 • Kukaan järkevä ei tuo Suomeen Suburbania bensa-V8:lla, ellei auto jää pihakoristeeksi. 6.5 Td on -95 ja uudemmissa, -82 -> on 6.2 Dsl.
  Älä niele tuosta vain mitä lehdet kirjoittavat, toimittajat ovat vain ihmisiä ja käyttävät paljolti samoja kanavia ja tietolähteitä joita itsekin voi netistä hakea. USA:ssa asia on eri, mutta niin on bensan hintakin.

    
 • Bulgariassa on kuulemma puolet halvempaa bensaa, muutan sinne ja ostan VEEKASI Suburbanin. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit