Nykiminen kiihdytyksessä

2 kommenttia

Auttakee... Koslani (Ford Focus 1,6 STW vm. 2000, 90 tkm) nykii kiihdytettäessä matalilla kierroksilla ja reippaasti kiihdytettäessä. Onko teillä ammattílaisilla näkemystä mikä vikana voisi olla? Sytytysjohtosarjassako häiriöitä? Vaiko tulpissa? Kenties jotain muuta?

(Tavoite olisi päästä eroon autosta, mutta kun pienet viat hankaloittavat myymistä ja niitä esiintyy, kun yhdestä pääsee eroon....)

  
  • Joo tuttu juttu, sama homma täällä vaimon autossa (1999, satatonnia ajettu). Tyyppivika Focuksessa: vetoakseli hajoamassa. 1000 euron remontti, jos et saa tapeltua maahantuojan kanssa, että tulevat vastaan. Ensimmäinen ja viimeinen Ford, ei koskaan enää! Enkä suosittele muillekaan. :frowning:

      
  • Viimeisimmän Tuulilasin mukaan tuo foordien vetoakseliongelma on ratkaistavissa ja vieläpä kohtuu helposti. Stockmann Auto Tikkurilassa ratkaisee ongelman putsaamalla vetoakselin ja suojakumin kiinnityskohdan pinnat ja liimaamalla vetoakselien suojakumin kiinni vetoakseliin jollain Fordin toimittamalla silikoniliimalla. Tuon kun tekee viimeistään ensimmäisessä huollossa (20-30 tkm:n kohdalla), niin vetonivelet eivät kuulemma vaivaa jatkossakaan. Ihme, ettei tuota kikkaa käytetä kaikkialla.

    [jalkkis muokkasi tätä viestiä 09.08.2004 klo 13:48]
      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit