Asiallisia kommentteja Galantista.

3 kommenttia

Löytyykö asiallisia kommentteja vuodesta 1997 valmistetusta Galantista?
Moinen kiinnostaa, mutta onko se sitten 2-, 2.4- vai 2.5-litrainen, sedan vai farkku, niin en vielä tiedä. Pari vaihtoehtoa olisi kiikarissa, mutta kokemuksia kaivataan. Ei mitään turhaa tervausta, vaan asialliset kommentit, KIITOS!

  
 • En nyt muista oliko 1997 ilmestynyt Galant sitten tämä, jota tehtiin ns. loppuun asti, mutta ainakin tämä viimeisin oli tyylikäs, sääli että ei oikein menestynyt. Ehkä hinta oli liian kova omassa luokassaan. Toivottavasti Mitsukin saa malliston yläpäähän varteenotettavia malleja lähivuosina.

    
 • Jos löydät hyväkuntoisen 2.5 V6 -yksilön sopuhintaan, saat varmatoimisen käyttöauton. Koska autoja on myyty aika vähän, oman löytää parkkipaikalta helpommin kuin vaikkapa samanikäisen Volvo 850:n ;-) Olen kahdesti harkinnut Galant STW:n ostoa, mutta ennen kaikkea vaihtoautoni hinnoittelu silloisessa Mitsu-liikkeessä ja havaittu Mitsun heikko jälleenmyyntiarvo - varsinkin toisen merkin liikkeessä - saivat minut pysymään nykyisessä automerkissä.

  Minusta 2.0 on turhan laiskanpulskea joskin käyttökuluiltaan edullisempi ja 2.4:n GDI-moottorin alkupään yksilön kanssa en lähtisi yrittämään pitempää yhteistyötä.

  Mitsubisheissä ongelmina minulla aikanaan oli ruostumistaipumus (paitsi 79-81 valmistettu takavetoinen kantikas Lancer jossa oli jostain syystä kunnollinen sinkkikori) sekä varsin kalliit huollot ja varaosat. Pieni autokanta vaikuttanee tähän, en tunne varaosien saatavuutta ohi virallisen maahantuojan huoltoverkon.

    
 • Eikö Galantin automaatti ole huono, onko kokemuksia?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit