Kertokaa Bora-kokemuksia

8 kommenttia

Tuli vaihdettua Ventosta Boraan (1.6, 77kw, 2000, 55 tkm). Teinkö virheen? Olisi mukava kuulla Bora-kuskien kokemuksia, neuvoja, kehuja, haukkuja...

  
 • En osaa muuta sanoa kuin että istuimet ovat hyvät (ainakin mulle) ja ajoasentokin. Mutta Tekniikan Maailman mielestä penkit ovat liian kovat (minusta sopivat).

    
 • Hyvällä ystävällä on ollut samanmoinen auto uudesta lähtien. Pelkillä perushuolloilla on 100tkm asti pärjännyt. Mukava ajaa ja tyylikäs auto kaikessa yksinkertaisuudessaan niin sisältä kuin ulkoa.

  Ennen talvea kannattaa sijoittaa hyvään jääraappaan, sillä ainakin tuossa yksilössä tuuppaa ikkunat huurtumaan jo kahden hlön kuormalla. Puhallusteho kangertelee ja auton lämpiäminen on melko hidasta, liekö siinä sitten ensimmäinen varsinainen vika.

    
 • Se on harmi, kun takapenkillä ei ole kunnolla tilaa tällaiselle vähän yli 180 senttiselle. Pää ottaa kattoon. Tämä asia tietysti oli kulmikkaammassa Ventossa paljon paremmin. Samaa ongelmaa tuo pyöristely tuntuu tuovan isompiinkin sedan-autoihin. Muistelen, ettei Passatissakaan liikaa pääntilaa ole.

    
 • Juu, saa siellä niska tanassa istua. Tuskaisemmaksi matkaamisen tekee vielä etupelkillä istuva kaveri, jolla myös pituutta + 190, eli penkki on ääriasennossa takana. Niska kyyryssä, sääret puristuksissa, pitkänmatkan teosta on mukavuus kaukana!

    
 • Onko lämpenemisongelma siis myös bensakoneisissa Borissa? Vai onko tuo edellä mainittu ystävän auto diesel-moottorilla?

    
 • Se on 1,6 bensakoneella.

    
 • 1,5 vuotta ajelin 1,6 -99 Boralla ja eipä ollut mitään suurempaa valittamisen aihetta. Hyvin lämpesi jne. Varusteita siinä ei ollut paljon, joten kun tuli diesel ajankohtaiseksi, niin Bora TDI -04 tuli ostettua. Siinä on vakiona nykyään riitävästi varusteita. 18000km takana ilman vikoja. :smile:

  [Boraaja muokkasi tätä viestiä 19.08.2004 klo 11:14]
    
 • Niin, siinä -99 Borassasi taisi olla vielä karumpi varustus kuin minun 00-mallissani. Tuossa on kuitenkin sähköpeilit ja -ikkunat, kauko-ohjattu keskuslukitus, 4xairbag, vakiohälytin, 8xkaiutin, ... Ilmastointi valitettavasti puuttuu. Se olisi hyvä lisä, mutta kelpuutin ilmankin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit