kokemuksia xsara picasso:sta

2 kommenttia

onko kellään kokemuksia vm. 01 xsara picassosta. tarvitsi hankkia 2 auto ja tämmöinen olisi kiikarissa (100 000 mittarissa) Kiitän jo etukäteen :sunglasses:

  
  • Ajelin reilut kaksi vuotta ja 70 tkm picassolla. Ihan kelpo peli, ei siinä vaiheessa ainakaan ollut ongelmia. Auto on mielettömän tilava ja osittain sen johdosta kylmä talvella. Nokkapeitto talvella välttämätön, jos sisätilalämmitin, 2 kw minimi. Helppo ajettava (1,8 l) kone vetää pienistä kierroksista passelisti. Kulutus n 8 l sadalla, talvella lähellä kymppiä. Ai niin kannattaa tarkastaa onko huohottimen putki vaihdettu muovisesta metalliseksi, muuten ei kestä pakkasia. Alkaa ottamaan itsekseen kierroksia n -25 asteessa, jos sitkeästi ajaa, moottori rikkoutuu. Pitäisi olle jo korjattu kaikissa picassoissa.

      
  • Kiitokset vaan vastaajalle. Hankintaanhan se loppujenlopuksi meni. Mukavan ja jämäkän tuntuinen peli kaiken kaikkiaan se sai jopa hallitukselta, sekä junioreilta täyden hyväksynnän heti ensi istunnolta. Tuttavani joka on veholla asentajana intoutui jopa kehumaan Picasson ominaisuuksia sekä kestävyyttä....seuraamme mielenkiinnolla. :smile:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit