Mistä valorauta (karjapuskuri) BMW X3:een??

4 kommenttia

Puolisen vuotta sitten laitoin X3 2.0dA:n vm.-08. Harmi kyllä en tullut ottaneeksi siihen ksenon-valoja. Lähivalot on halogeeneillakin ihan ok, mutta kunnolliset lisäkaukovalot pitäis pimeneviin iltoihin saada. Ja riittävän isot vaatis ihan ulkonäkösyistä kromisen "karjapuskurin" keulalle. Bemarin sivuilta ei löydy, ei googlettamallakaan eikä jälleenmyyjäliike osannut neuvoa. Osaisko joku neuvoa? Entä onko jollain kokemusta X3:n halogeenien muuttamisesta ksenoneiksi?

  
 • Muistanko oikein että nuo karjapuskurit ovat nykyään kielletyjä ? Valojen kiinnitysrautoja voi löytyä kylläkin mutta tosiaan muistelen että karjapuskurit kielletiin vedoten jalankulkioiden turvallisuuteen.

    
 • Häh, mitä eroa on karjapuskurilla ja valoraudalla????  Saksasta lötyyy karjapuskureita X-sarjalaisiin joihin saa valot myös kiinni. Osta saksankielinen Auto Motor und Sport ja sieltä tsekkaat myynti-ilmot niin alkaa löytymään asiallisia rautoja(kin). Ja ne siis toimii hyvin: pulttaa vaan kiinni ja soon siinä. Valot sit perään.  Jos on rauta ja siinä roikkuu lehmä niin sekö on sit semmoonen karjarauta. Jos on rauta ja siinä roikkuu valo niin soon valorauta. Turhaa höpönhöpöä...

    
 • Jos vähänkin on perillä asioista, niin kyllä tietää mikä ero on karjapuskurilla ja valotelineellä, ja toisen niistä saapi autoon asentaa, jos se on E-hyväksyttyä tyyppiä, mut toista rautaa ei enää nykyisin saa keulalle virittää.

    
 • lauravee:

  Jos vähänkin on perillä asioista, niin kyllä tietää mikä ero on karjapuskurilla ja valotelineellä, ja toisen niistä saapi autoon asentaa, jos se on E-hyväksyttyä tyyppiä, mut toista rautaa ei enää nykyisin saa keulalle virittää.
  tosikko

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit